Diane's secret

 
Vanavond weer een keer bij Diana's secret langs geweest. Dat is een heel plezierige privé-club aan de Laan van Nieuw Oost Indië 200A. Ik heb er al eerder hele leuke meiden ontmoet. Kijk o.a. maar bij Roos en Robin. Het is gewoon een drukke club met klasse meiden.


Niet allemaal even sensueel, maar wel allemaal bijzonder knap en stijlvol. Ik kom er eens per jaar/half jaar. Ik besloot vanavond vooral eens te kijken of er nog sensuele meiden waren en had me voorgenomen direct te vertrekken als dat niet het geval zou zijn. Knap, maar niet sensueel, alleen op geld uit, daar houd ik nl. niet zo van.
Zoals altijd was het weer bijzonder druk en er zaten al drie mannen te wachten in de luxe stoelen en banken in de sfeervol (spreek uit decadent) ingerichte woonkamer. Op het halletje passeerde ik al Rachel. Perfect lichaam in een superkort rood kanten rokje, donkere huidskleur, sprekende ogen en een kort krullend kapsel.
Even flitste me transseksuele visioenen voor de ogen toen ik haar diepe stem hoorde, en haar gespierde schouders bekeek, maar later hoorde ik dat ze gewoon veel aan bodybuilding gedaan had en Thai boksen.
Ze bleek overigens half Nederlands half Surinaams. Enfin, ze bracht me het gevraagde drankje en in de fauteuil werd ik door de nichterige chef de maison nog voorgesteld aan de andere beschikbare meisjes. Alledrie knap, maar mijn besluit stond al vast.
Frappant is dat ze ook onmiddellijk in mijn ogen gelezen had dat ik haar zou kiezen, zei ze later. Enfin, alle kamers bleken bezet,dus ik moest even wachten tot er wat vrij kwam.
Nu kwam ik van overwerken, het was klam nat weer buiten, dus ik voelde me niet echt fris toen ze me eenmaal boven op de kamer direct uitgebreid heet begon te kussen. Eerst maar even een beetje wassen dan, vond ik.
Dat ging direct een stuk beter. Ze bleek dus inderdaad heel sensueel en enthousiast. Logisch als je pas 2 (!!) weken dit werk doet.... Ze had een enorme kittelaar, die ik dan ook uitgebreid ben gaan verwennen met tong en vingers, tot ze kreunend en schokkend zei dat ik er mee moest stoppen.
Heerlijk vind ik dat. Ze moest een minuutje stoppen om weer op adem te komen. En toen ze daarna mij begon te verwennen was de erectie bij mij eigenlijk al enigszins verdwenen. Maar ik had mijn finest moment dan ook in principe al gehad.
Ik voelde natuurlijk ook wel een beetje haar onervarenheid en daar ben ik heel gevoelig voor. Maar ik vond het zo fijn intiem met haar dat we er nog maar een half uurtje aan geplakt hebben. En toen ben ik alsnog als een vulkaan klaargekomen.
Rachel is haar naam en ze werkt er alleen van woensdag t/m vrijdag na 17:00 uur. Van tevoren een afspraak maken schijnt ook te kunnen.
Zeg maar dat je via mij komt....

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo