Een bijzondere belevenis

 
Vanavond een bijzondere belevenis gehad.
Nederland heeft net met 6-0 gewonnen en ik ben in een goede bui. Ik trek de stoute schoenen aan, mijn stoute jas eroverheen en ik ben op weg.
Waar naar toe om deze tijd???


Tja, de straten dan maar. En dan maar de dure straat de Geleenstraat in Den Haag. Ik was er lang niet geweest en hoopte er eigenlijk een beetje op dat ik Joy weer zou zien. Maar dat bleek toch niet het geval. Veel jonge meisjes die ik niet kende en die me ook niet zoveel deden. En een paar oudere die ik dan wel kende, maar die me evenmin iets deden.
Ik loop helemaal aan het begin van de straat langs een mooie Thaise met een vriendelijk, maar ondeugend gezicht. Terwijl ik langs haar raam loop zit ze wat met haar vingers te friemelen onder aan haar slipje. Ik houd in en na wat inleidend gebabbel vertelt ze me dat ze transseksueel is. Als ik vlak bij haar sta en goed kijk zie ik het inderdaad ook, maar ze is dan wel absoluut van het zeer vrouwelijke type. En daar houd ik wel van.
Ik besluit nog een rondje te lopen maar als ik de volgende keer weer langs haar raam loop en ze is nog vrij, stap ik meteen naar binnen. Niet eerst vragen naar de prijzen, die weet ik toch wel, direct er op af. En het breekt gelijk het ijs een beetje.
Later blijkt dat ze dat friemelen wel heeft moeten introduceren, omdat er anders teveel mannen bij haar naar binnen kwamen zonder dat die wisten dat ze transseksueel was en daar wilde ze geen problemen meer mee.
Nu ik dit relaas zit op te schrijven vraag ik me af wat transseksuelen nu precies zo aantrekkelijk maken voor mij. Ik bezoek ze met enige regelmaat, meestal tot grote tevredenheid. En toch ben ik voor geen millimeter biseksueel. En ik moet ook eerlijk toegeven dat als je erg close bent met een transseksueel er altijd toch wel een paar van mijn zintuigen mannelijke (en dus ongewenste) signalen opvangt.
Visueel is het meestal wel aardig in orde. Ik denk dat menig echte vrouw jaloers zou zijn. Ook de rondingen zitten meestal wel op de goede plek, al zijn de tepels vaak maar kleine puntjes geworden. De handen storen mij niet en een eventueel wat gespierde kuit ook niet. Wat me wel absoluut stoort is als zij zich niet recent geschoren heeft, maar dat komt gelukkig niet vaak voor.
De lagere stem is ook een signaal, maar niet erg storend. Wat wel storend is en blijkbaar erg moeilijk te voorkomen is de lichaamsgeur. Heel vaak vang ik na verloop van tijd vleugen mannelijke lichaamsgeuren op. Uiterst weinig maar toch onmiskenbaar. Ze proberen het vaak te verbergen met iets meer parfum, maar dat werkt bij mij alleen maar averechts.
Waarom ga ik dan toch naar ze toe? Ik denk dat het vooral komt door hun kwetsbaarheid. Ze zijn toch een beetje buitenbeentje in de samenleving. Degenen die ik bezocht heb voelden zich allemaal 100% vrouw. Maar heel vaak proefde ik dat ze zich toch niet compleet voelden. Ze zeggen dat ze zich laten opereren, maar weten tegelijk dat ze dat waarschijnlijk toch niet doen. Het is natuurlijk een grote stap. Je raakt een beetje van je speciale status kwijt, en hoe gaat dat daarna met de sex? Blijft dat nog wel lekker? Want een ding is zeker. Transseksuelen genieten heel veel van sex, ook al is het betaalde sex.
En ze hunkeren naar bevestiging. Over hun vrouw zijn. En naar oprechtheid, en dat is in dit wereldje een schaars goed. Maar als het klikt geven ze zichzelf ook gemakkelijker over aan je. Zo ook dus vanavond, of eigenlijk vannacht. Want toen ik weg ging was het al bijna sluitingstijd van de straat. We hadden na afloop nog ruim zitten kletsen over van alles en nog wat. Met het vrijen was zij uiteindelijk net niet klaargekomen, maar bij het natafelen was ze weer bijzonder opgewonden geworden.
Ik bood aan haar naar huis te rijden, maar eigenlijk was ze meer geïnteresseerd of ze de nacht bij mij kon doorbrengen. Dat kon wel, maar dan had ze de volgende ochtend wel weer vroeg moeten vertrekken. En dat trok haar niet zo. Bij haar was dan weer niet mogelijk omdat het huis niet opgeruimd was... Enfin, ik breng haar wel weg en heb het idee dat als ik aanhoud ik best naar binnen zou kunnen, maar ik voel ook dat ze zich dan zal schamen en zich ongemakkelijk zal voelen.
Ik dring niet verder aan en na de nodige afscheidskusjes rijd ik naar huis terug, alleen.

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo