Explosief..

"TOMATO!!!"

siste ze me toe, terwijl ze langs liep in haar oogverblindende gouden negligé met zwarte rijgveters. Met haar ranke, slanke donkere schoonheid torende ze ver boven mij uit. Onderwijl glimlachte ze vriendelijk naar andere klanten, maakt een praatje met haar collegaatjes op de banken naast mij, maar haar ogen schoten vuur richting mij.


(Ook een M., maar lang niet zo mooi als "mijn"  M.)

En beste mensen, ze heeft ontzettend expressieve ogen. Ik was me van haar boosheid zeer bewust, hoewel ze uiterlijk een volkomen relaxte indruk maakte. Ze was op weg naar boven met een klant en ik zat op de bank in de open seksclub aan de Bezuidenhoutseweg.

Met een andere meisje op mijn schoot.....

En dat laatste zinde haar allerminst. En ik moet zeggen, ik was er eigenlijk ook niet happy mee. Ik heb het nu over M., mijn vaste vriendin.

Ik had haar al een tijd niet gezien en ik was speciaal voor haar naar de club gegaan. Ik had nog speciaal gevraagd of ze er was. En ze was er. Alleen niet binnen in de huiskamer. Dus even wachten dacht ik, tot ze weer naar beneden komt. En dat duurde maar en dat duurde maar. En ik had ook nog andere afspraken die middag.

Enfin, na verloop van tijd hoor ik de voordeur dichtslaan van een vertrekkende klant en even later verschijnt ze dan in haar volle glorie achterin de deur naar de kleedruimte. Ze is nog ver van mij vandaan. Ertussen zitten nog zeker een stuk of 7 klanten, de meeste al voorzien van een meisje. Ze overziet de kamer, kijkt naar de klanten en we hebben oogcontact. Ik weet zeker dat ze blij is me te zien. Maar ze laat niet zoveel blijken. Gouden regel; laat niet teveel blijken van genegenheid voor een klant.

Ze liep dus al een stukje de grote verlengde huiskamer in richting bar, richting mij, maar veranderde halverwege van gedachten en ging zich eerst voorstellen aan een man achterin de zaal. Dat is ook wel gebruikelijk, dat meisjes zich voorstellen aan alle klanten, die nog niet gekozen hebben. Meestal gaan de meisjes daarna ergens in de kamer zitten en wachten passief tot een van de klanten wenkt dat je naast hem kan gaan zitten. En dan begint het spel, beetje vrijen op de bank en na een tijdje ga je dan naar boven, naar een van de privé-kamers. Zo werkt dat ongeveer. De man koos haar echter meteen en ze kwam dan ook niet verder met haar voorstellingsrondje...

Getverd.... denk ik.
Ik heb de pest in.

Dat betekende op zijn minst weer mimimaal een half uur tot een uur wachten, afhankelijk van hoe snel ze naar boven gaan. Waarom had ze niet bij mij kunnen beginnen met voorstellen?

Naast me op de bank zat Mimi dit hele gebeuren met belangstelling gade te slaan. "zat" is niet helemaal het goede woord, want Mimi kan namelijk absoluut niet stil zitten, die zit constant te draaien, wiebelen, strekoefeningen te doen, heen en weer te lopen, onverstaanbare woordjes uit te kramen, glimlachen. Ze is Japanse, en een beetje apart, ik heb al eerder over haar geschreven. Ze was ook al even quasi stoeierig bovenop me gesprongen. Maar ik had al laten blijken dat mijn keuze vandaag op iemand anders zou vallen.

En nu brabbelde ze iets van "zij andere man nemen, jij dan ook ander meisje nemen" en ze verontschuldigde zich gelijk glimlachend met "ja, dat gebeurt wel vaker, hoor".

En zo kwam het dat ik haar naar me toe trok en ze naar Wil riep, "Wil, salseros bezet". Voor de verrekening moet Wil namelijk bijhouden hoeveel klanten elk meisje heeft gehad. Meestal zegt het meisje dat zij bezet is, maar ze zeggen ook wel eens dat ik bezet ben, grapje.

Enfin, al vrij kort daarna gaat Mary naar boven en moet ze om haar tas te halen langs mijn bank. En siste dus in het voorbijgaan "TOMATO".

Ik vermoedde vaag dat ze iets van tomaten naar mijn hoofd geslingerd wilde hebben en informeerde er nog even naar. "Ik vermoord jou!" , was de gefluisterde vertaling. Zo.., juist, oké, weer wat Spaans geleerd. Het zat diep, jazeker. Dat was me al duidelijk. Ik antwoordde glimlachend dat ik haar dan ook maar tomato'de.

Stonden we in ieder geval weer gelijk.

Ik moet binnenkort iets goedmaken daar.

(PS       J., sssjt!)

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo