Jupiterkade

 
Ik ben gisteren voor het eerst bij de "nieuwe Binckhorstlaan 32B" geweest. Ze zijn nl.  verhuisd naar de Jupiterkade 2a, twee straten verderop. Dit even voor als mensen die naar adressen gaan vragen.
Ik kwam binnen en vond het direct al iets meer hebben dan die kille portokabins aan het oude adres.

Er waren drie dames vrij. Een slanke Surinaamse vrouw met bijzonder sexy oogopslag, een blonde die mijn hand bij het begroeten, heel professioneel, iets langer vasthield dan normaal en nog iemand die ik me achteraf helemaal niet meer kan herinneren. Kortom, het werd de donkere slanke schoonheid, voor een uurtje massage inclusief hoogtepunt.
Want het is een massagesalon, geen priveclub. Nu had ik het idee dat mijn donkere schone wel van een vrijpartijtje hield en dat bleek al snel. Het klikte gewoon en van echt masseren is niet veel gekomen, hoewel ik wel merkte dat ze dat goed kon en zeker (!!!) de intieme delen kon ze heel goed verwennen. Maar dat was allemaal veel later.
Eerst uiteraard lekker douchen en een drankje drinken. Dan op het hoge bed en daar kwam ze al snel tegen me aan liggen. Ze vond mij een "kroelerd" maar zelf vond ze dat ook allemaal heel prima. De stijve tepels op haar kleine stevige borsten waren daarvan het bewijs.
En ze heeft gewoon een lekker warm lichaam om tegenaan te vrijen. Zo lag ze minutenlang lekker boven op mij, een beetje te staren in mijn ogen. "Mooi blauw" vond ze, hoewel ze eigenlijk meer grijs zijn.
Ik staarde terug in haar warme kijkers en ik verbeelde me een zekere weemoed te zien.  Achteraf hoorde ik dat ze al enige tijd gescheiden is. Wel even op zoek geweest naar een nieuwe man in haar leven, maar ze is nu absoluut niet meer op zoek en leeft haar leventje met haar kinderen met het idee van, ik zie wel wat er op mijn pad langs komt.
En voor eventuele nieuwe klanten van haar, ik geloof niet dat ze ook maar iets zou willen met een klant. Maar zoals gezegd, ze kan mannen absoluut helemaal gek maken met haar subtiele handbewegingen.
En ze vond het ook helemaal niet erg als ik haar verwende. Ik vroeg haar of ze ook klaar wilde komen, maar ze zei dat ze dat alleen maar kon met een volledige vrijpartij, dus inclusief penetratie. En dat was niet inclusief, als het al mogelijk was daar. Ze had wel al enige tijd boven op mij gezeten, als was er een penetratie, maar ik wist precies dat mijn jongeheer gewoon tussen haar billen en benen heen en weer gleed.. Ik bespeurde enige teleurstelling bij haar toen ze merkte dat ik er totaal niet intrapte. Ja, ik ben niet gek, ik ga al ietsje langer mee.
Na zeer lange uitgebreide liefkozingen van mijn kant stak ik op een gegeven moment een klein stukje van mijn vinger in haar zeer nauwe anus en door het knijpen merkte ik het al. Een kort maar lekker orgasme vloeide over mijn vingers.
En daarna werd ik me toch lekker verwend. Bij de finale mocht ik mijn ogen niet meer open doen en ook niet maar aan haar zitten, alleen concentreren op mezelf. mmmmmmmh.
Dat zijn van die orgasmen dat je pik uren later nog stijf staat. Misschien van de gedachten alleen al...
OK, ze heet Sandra, werkt vrijwel elke dag, meestal vanaf plm. 14:00 - 16:00 uur, ook weekends en ik kan haar aanbevelen.
Ricardo

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo