Naar bed met een TV ster

Ik ben vandaag met een heuse porno-actrice naar bed geweest.

Ze was de laatste tijd regelmatig op TV geweest in meerdere erotische programma's en  een bezoeker van mijn site zei me laatst al dat dat meisje soms gewoon in de Geleenstraat achter een raam zit!! En dat zat ze dus ook....

(Dit is haar niet..)

Hoe kwam dat nu allemaal zo. Ik was op zaterdagmiddag op weg om wat inkopen te doen en de ene zaak had niet wat ik hebben wilde, dus ik reed naar de volgende. En, echt heel toevallig kwam ik zomaar in de buurt van de Geleenstraat.. En tja, toen moest ik wel even een rondje lopen in de straat. Ik was er al lang niet meer geweest. En de meeste meisjes herkende ik dan ook niet meer. Een leuk Spaans meisje lonkte me opvallend naar binnen, maar eigenlijk had ik helemaal niet zo'n zin. Dus ik liep daar voor mijn tweede rondje langs de ramen, en dat is ook meestal mijn laatste, dan vertrek ik gewoon weer, toen ik haar ineens herkende.

En de aanlokkelijke mogelijkheid om, in plaats van alleen maar te kijken naar haar zinnelijke lichaam, haar nu echt in mijn armen te kunnen nemen, was echt onweerstaanbaar. Dus direct op haar raam toegelopen, door het kiertje nog even gevraagd of ze het inderdaad was en vervolgens naar binnen gestapt.

Ze zag er echt super geweldig uit. En toch werd het niet echt een memorabele vrijpartij.

Ze was toch wel erg precies met aangeven wat wel en wat niet aangeraakt mocht worden. Er was net een piercing gezet, dus de hele buik was taboe. En verder wilde ze ook niet dat ik aan haar vagina kwam want lang geleden had ze daar ooit een keer een ontsteking gehad (?). Ook in de films die ze nog steeds maakt mag de man haar blijkbaar ook niet meer op dat plekje aanraken.

Verder stoorde het (met name haar) erg dat er kleine dingetjes misliepen: Ze moest nog een paar condooms halen, de keukenrol was op en een kledingstuk ging niet helemaal uit zoals het moest. Allemaal dingen die niet misgaan als ze op de bühne een show opvoert.

Vaste lezers van mijn site zullen begrijpen dat ik daar nu niet echt opgewonden van raak, al dat gedoe. Wat het dan wel weer een beetje goed maakt is de sensuele "privé show" die ze speciaal voor mij gaf, met body to body massage en al.

Ze is zonder meer het sterkst als ze volledig "in controle" is. Als ze helemaal zelf bepaalt wat er gebeurt en als de man dit alles passief over zich heen laat komen. En wat er dan over je heen komt is uitermate plezierig, dat zeker. Ze kijkt je dan uiterst sensueel aan als haar soepele lichaam over je heen glijdt. Wel heel bijzonder en intiem, en veel beter dan  alleen maar kijken, maar ik heb toch liever iets meer om handen...

Ach, het kan niet altijd feest zijn.

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo