Nieuw op de Bezuidenhoutseweg

 
Nee, ik ben niet nieuw op de Bezuidenhoutseweg 383, de meisjes zijn ook niet nieuw (tenminste de meeste), de gastvrouwen evenmin. Maar er is toch het nodige veranderd. En daar wilde ik jullie even van op de hoogte houden.
Er is namelijk een nieuwe paal bij gekomen!
Wat zegt u? Ja, je leest het goed, er is een nieuwe paal bij gekomen. Midden in de voorkamer staat een paal om te dansen, inderdaad, om te paaldansen.


Ongeveer op de plaats van de asbak linksonder.
We hebben er in Nederland zelfs een wereldkampioen in, hoorde ik onlangs. Ze was te zien op TV bij Barend en van Dorp. En ik herkende haar. Ze had in het verleden bij Kim Holland gedanst. Ik kan me haar dansen wel enigszins herinneren, maar ik vond Angel eigenlijk veel sensueler dansen. Maar ja, ze is toch wereldkampioen geworden en dat is toch leuk.
Ik ben zelf niet zo'n hele grote fan van paaldansen, de meisjes zien zich toch meer als artiest, dat bleek wel uit het interview met haar.
En nu staat er een paal in de BZH. Ik vind het wel een goed idee. Hij staat op de goede plaats. Vlak voor de banken en iedereen heeft er goed zicht op. Ik denk wel dat er bezoekers zullen zijn die een paar Euro's over hebben voor een voorstelling.
En wat is er nog meer nieuw aan de BZH?
Ze hebben een website! En nu wel een goede, met foto's.
Kijken maar: http://casacherda.nl


(zonder masker zijn de meisjes nog veel mooier..)
En Romy werkte er ook weer!!! (paar dagen voor en paar dagen achter de bar)

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo