Open sex massage


 Enfin,
Ik ga dus ook wel weer vaak naar bzh383. Door omstandigheden was ik er zo'n 5 weken niet geweest. En dat valt op ... Bij binnenkomst moest ik me gelijk "verantwoorden" bij Wil. Wat er aan de hand was, was ik met vakantie geweest, had ik met iemand ruzie gemaakt, was ik ziek geweest. Ook de meisjes wisten wel een reden. Heeft ie misschien een vriendinnetje. Met de belofte dat ik in het vervolg zal aankondigen als ik langer dan twee weken weg blijf kwam ik er van af (;>)) Ik ben gelijk maar een keer of vier in korte tijd geweest. Met de oude bekenden Cindy, Maria en Sandra had ik weer onvergetelijke middagen en avonden. Daarna nog een keer met de heerlijke lange blonde Jennifer. hmmm.


Ik zit meestal in het hoekbankje achter Fabiola..
Laatst ben ik met een nieuw meisje geweest, Lisa. Jong, mooi, lief en ze kan nog dansen ook. Ik heb haar eerst beneden op bed gemasseerd. Nee sorry ik heb eerst Sylvia gemasseerd. Die vroeg er al om toen ik binnenkwam. Ze hadden het er nl. net 10 minuten daarvoor over mij gehad (!). Dat ze wat last had van haar nek en dat het jammer was dat Salseros er niet was. En toen kwam ik dus. Is wel vaker gebeurd dat meisjes aan mij dachten of er over praatten vlak voordat ik kwam. Ik geloof in telepathie.
Dus eerst Sylvia gemasseerd en die kan er zo geweldig van genieten. Ik wrijf ook wel een spierknobbeltje weg want veel meisjes zitten daar gewoon met wat stress in de nek en schouders, maar het lekkerst vindt ze toch als ze een beetje in een slaperige roes komt als ik haar ontspannen masseer.
Enfin toen dus Lisa gemasseerd en toen ze opgewonden was zijn we naar boven gegaan. Ze zei dat ze mijn website zeker zou gaan bekijken, maar dat betwijfel ik. Dat kom ik overal tegen. Ze beloven van alles, maar zodra ze naar huis gaan is alles vergeten. Snap ik ook wel, ik neem ook geen werk mee naar huis, heb ik ook geen problemen mee, maar beloof dan niet bij hoog en laag dat je wel gaat kijken.
En daarna Sandra nog even gemasseerd. De TV's gingen achter elkaar stuk en tja wat was er verder nog voor nieuws?
Oh ja, Wil was laatst ook weer terug van vakantie. Had een banaan te lang vastgehouden en had daarom haar hele pols in het verband!!??
Als je het fijne wilt weten moet je het haar maar even vragen.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo