Plezier op de Bezuidenhoutseweg

 
Ik heb van die dagen en dan ben ik helemaal compleet in de wolken als ik mijn favoriete club verlaat. Dan zweef ik gewoon naar buiten toe. Zo'n dag dat alles meezit, met een relaxte gezellige sfeer, zo'n  dag dat alle meisjes uit zichzelf naar me toe komen, met lekkere muziek, een hapje een drankje, met intieme dansen en met vurige passie en intimiteit. Vanmiddag was weer zo'n dag......


Waar zal ik beginnen met vertellen...
Bij het begin dan maar?
Oke, het was vroeg in de middag dat ik binnenkwam en het was vrijdagmiddag, 25 april, vlak voor het vakantieweekje in mei. Het was een beetje zwoele middag, en de bliksem hing in de lucht...
He begon al bij de deur waar ik een vreemd en toch bekend gezicht tegenkwam. Het duurde even voordat ik in de gaten had dat het Romy was. Ze staat nu achter de bar, als invalkracht, wat haar trouwens ook heel goed af gaat. En ze zag er goed gebruind uit. En ze herkende mij natuurlijk ook.
Binnen was het loeidruk!!! Ik denk wel 15 klanten en het bleef tot een uur of vijf ook maar komen en gaan. Kwam ook doordat het de laatste vrijdag van de maand was, denk ik.
En er waren heel veel meisjes, ik loop ze even langs:

bullet Maria, mijn alltime-favoriet, met wat korter haar vandaag,
bullet charmante Cindy met een mooie nieuwe blauwe jurk,
bullet Vicky sensueel als altijd,
bullet Nouri die onder het excuus dat ze gemasseerd wilde worden lekker tegen mij aankroop,
bullet Fabiola die ik (als westerling!) de typisch dominicaanse dans "bachata" vanmiddag geleerd heb (en ze leert heel snel..),
bullet de onverwoestbare Rita die vandaag pikante hapjes had klaargemaakt,
bullet Leisa, die ik vandaag voor het eerst gekozen zou hebben als ze niet bezet was door een rare klant die als "spelletje" eerst een kwartiertje twee banken verderop ging zitten en waarmee ik later ook nog gedanst heb en die ik uitgebreid gemasseerd heb,
bullet de lieve spontane Mercedes die op mijn schoot sprong en waarbij ik een heel vervelend spierknobbeltje in de nek heb weggemasseerd.
bullet Een nieuw meisje Pamela, die het nog een beetje moet leren, maar die wel goed kan dansen
bullet En Marylene, de intelligente, zelfbewuste, goed Nederlands sprekende, knappe Colombiaanse waar ik al een tijdje een oogje op had, maar wat er tot vanmiddag toe niet van gekomen was....

We missen dan nog Melissa, die ziek was, maar aan de beterende hand, Mary, die alleen zaterdags komt en Sandra die waarschijnlijk met vakantie was of zo. En verder was Louise er nog, achter de bar, met lekkere hapjes rondgaand en wat later op de middag heel lekkere (=Zuid-Amerikaanse)  muziek draaiend.
Ja, en wat gebeurt er dan allemaal op zo'n middag. De meisjes waren in het begin druk bezig met de klanten. Ik zit lekker in een hoekje en bekijk het allemaal een beetje. De een na de ander groet me in het voorbijgaan; "Hé, Salseros", geeft een schouderklopje of maakt een klein praatje.
Verder waren er een drietal jonge jongens, duidelijk voor het eerst, die eerst wat onwennig op de bank zaten en een beetje klaagden dat er te weinig meisjes (van de 10 stuks!) beneden waren en teveel (oude) mannen. Later ging Romy er tussen zitten, maakte een praatje en toen kwamen ze los.
Johan was er nog, die lekker als enige niet in een badjas kruipt maar zijn eigen sexy ondergoed meeneemt en die trouwens al vaker op mijn site heeft gereageerd.
Ja en dan ben ik dus naar boven gegaan met Marylene, uit Cali, Colombia."Niet alleen bekend van de drugs!!", zei ze nog, maar criminaliteit was toch wel een van de redenen waarom ze niet meer terug wil naar Colombia. En waarom zou ze, ze is hier heel goed geïntegreerd en haar kinderen zijn hier opgegroeid.
Als eerste vroeg ze me waarom ik haar koos. Nou , omdat ik haar nog niet gehad had, maar dat vond ze niet voldoende...
Ze heeft gewoon een zelfbewuste, soms zelfs licht minachtende, maar heel oprechte uitstraling en ze is erg knap.. En het was erg leuk boven, en misschien een volgende keer wel  nog leuker. Dat is vaak zo.. Eerste keer aardig maar tweede keer echt top..
En toen ik terug kwam heb ik Maria nog gemasseerd. Toen het rustiger werd heb ik dus met Pamela gedanst, met Leisa en ik heb Fabiola de bachata geleerd. De meisjes dansten met elkaar en het was echt een heel gezellige sfeer, met nog een hapje en een drankje erbij. We hebben met zijn allen naar de Spaanse Serie gekeken. Ik heb nog wat gemasseerd. Ik was ondertussen volkomen ongewild, maar toch wel duidelijk het middelpunt van de middag, zeker toen het rond etenstijd wat stiller met klanten werd.
Een klant van Maria had bij haar verbaasd geïnformeerd wie die "Salseros" dan wel was waar alle meisjes op zijn minst even een praatje mee maakten.
"Ja, dat is iemand die komt zo'n beetje elke week, dus de meisjes kennen hem een beetje", had ze voorzichtig gezegd.
En zo is het ook..

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo