Tantrische massage


Vanavond voor het eerst tantrische massage gehad. Wat voor massage, zegt u? Ja tantrische!
Ik had er tot voor kort ook nog nooit van gehoord en het ook zeker niet met erotiek in verband gebracht, tot het toevallig in een e-mailwisseling met een vrouw ter sprake kwam. Zij vertelde mij dat ze het wel eens wilde proberen. En ze zou me laten weten hoe het allemaal was. Maar ik had nog niets gehoord en was het al weer een beetje vergeten.


Tot ik gisteren besloot eens bij een massagehuis langs te gaan waar ik al heel lang niet meer geweest was. Het huis waar Sascha vroeger ook werkte. Ik werd binnengelaten langs de snorrende wasautomaat en kon in een kamertje wachten op de beschikbare meisjes. Dat bleken er twee te zijn, waarvan me Veronica meteen al de beste keus leek.
Ik vraag na het voorstellingsrondje nog maar eens naar de mogelijkheden, want ik kon me herinneren van vorige bezoeken dat ze een waslijst aan prijzen en types massage hadden en dan alleen sommige meisjes ook intiem deden.
En bij de opsomming hoorde ik ook een "menu compleet", inclusief Tantrische massage. Een uur lang. Ja, maar eens proberen dan. Onder het douchen kwam Veronica de kamer ingelopen. Ze bleek Dominicaanse en het klikte dan ook gelijk goed tussen ons. Ze was pas 3 dagen aan het werk hier en had voorheen in Italië gewoond. Sprak geen woord Nederlands, maar was vast van plan mij een supermassage te bezorgen.
Tantrische massage is dus eigenlijk gewoon langdurig voornamelijk de erogene zones masseren, zonder dat de ander een hoogtepunt krijgt. Eigenlijk behoorlijk pesterig. Ik moet zeggen dat ze dat heel goed deed. Vooral die nagels die dan ongeveer vanaf mijn tenen tergend langzaam omhoog kropen tot mijn lies zorgden regelmatig voor scheutjes. Die dan weer langzaam verdwenen als ze gewoon ging masseren. Volledig ontspannen erbij liggen is ook een voorwaarde voor een succesvolle massage.
Ik denk wel dat er op zijn minst een hoop genegenheid nodig is tussen beide partners, anders gaat het op den duur gewoon vervelen vermoed ik. Wat trouwens ook heel lekker was, was het gebruik van warme olie rond de schaamstreek. Uiteindelijk heb ik de tantrische massage volgens mij niet beëindigd op de traditionele manier, want we werden toch op een heel natuurlijke manier kort maar heftig intiem met elkaar.
Ik kan wel zeggen dat het uitermate bevredigend was.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo