Verschil tussen ramen en massage

Al een tijdje geen belevenissen meer van mij gehoord. Maar ik zal jullie weer even bijpraten. Zo eens in de zoveel maanden wil ik 's-avonds nog wel eens een rondje straten maken. Meer om eens rond te kijken en zien of er nog wat veranderd is dan om daadwerkelijk zaken te doen, want zoals jullie wel weten houd ik niet zo van dat afraffelen.

Ik reed dus door de Geleenstraaat en daar zitten dus zonder twijfel de mooiste meisjes. Maar ja, de prijzen zijn daar ook al vaak 50 voor een nummertje p/n en voor een tientje meer zit je dan comfortabel in een privé-club. Toch maar niet dus. Ik reed naar de Poeldijksestraat, tenminste dat dacht ik want de halve straat was afgebroken!! De rest was dichtgetimmerd en slechts een paar ramen aan het begin van de straat waren nog bezet. Een troosteloze aanblik.

Dan maar door naar de laatste, de Doubletstraat. Daar zaten nog wel een paar van mijn vriendinnen van vroeger, maar de aantrekkelijke vrouwen verdwijnen daar toch wel vroeg of laat. Ik werd er benaderd door een oudere Zuid-Amerikaanse vrouw die mij naar binnen probeerde te lonken. Ze had dikke lippen die dan ook nog vuurrood waren geverfd. De lippen vormden een vette hoofdletter O en daarbinnen slingerde dan nog een rood lapje vlees. Het moest ongetwijfeld verleidelijk overkomen, maar de harde ogen erboven stonden helemaal niet verleidelijk, maar kil en zakelijk. Brr, mijn maag draaide om, wegwezen hier, naar huis.

Dan heb je daar in de buurt ook nog een Thais massagehuis met Wanna. Aan de Neherkade nr 93F. En daar ben ik de volgende ochtend/begin van de middag dan geweest. Het is niet intiem, zoals ze tot vervelens toe aan bellende klanten moet uitleggen, maar het is wel uiterst erotisch het is ontspannend en relaxed. Het is heeerlijk. Ik was, op sterk aandringen van Wanna zelf, met Poeh een voor Thaise begrippen groot meisje met volle b. Het werd een uiterst aangenaam uurtje, zeg maar VOL UUR louter plezier (voor ongeveer de prijs waar je in de Geleenstraat binnen 10 minuten weer chagrijnig naar buiten wordt gewerkt, ik zeg het nog maar even)

Na afloop begroette ik nog even Wanna zelf. Ze was op haar gemak in de keuken wat aan het eten en ze was duidelijk nog niet helemaal wakker. Ze waren de avond ervoor met zijn allen naar een feest geweest en dat was bij Wanna wel te merken!! Eerst hadden ze wat gegeten en gedronken in een Thais eet en drinkhuis aan de Laan van Meerdervoort. Daarna zijn ze nog naar de Tahiti club geweest. Uiteindelijk tegen zessen/zevenen thuis gekomen..

Met zijn drieën, het derde meisje stond ondertussen wat exotische groenten klaar te maken. Ik zat er bij en werd door mijn zojuist verworven vriendinnetje rijkelijk voorzien van pittige Thaise hapjes die op tafel stonden en nog een drankje. Dan valt ook die heerlijke relaxte houding op van Thaise vrouwen. Een beetje kletsen met elkaar, in kleermakerzit op de bank hapjes eten, telefoneren (klanten te woord staan) beetje koken, beetje drinken. En het maakt ze dan niets uit als ik daar bij zit. Ik maak dan gewoon even deel uit van hun leven.

Volgens mij bestaat er gewoon geen Thais woord voor stress. Komt niet in hun woordenboek voor. Heerlijk.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo