Debby

 

Goedemorgen, ik heb uw site bekeken. Ik ben al een poos bezig met dit onderwerp. Het is nl. zo gekomen: Ik heb en man in mijn leven ontmoet. Die woont in Gelderland. Hij is boven de 50. Hij is getrouwd, maar meer een vorm van broer/zus relatie. Het is gaan klikken tussen. Ik ben een type, die niet gauw met mannen het koffertje induikt. Heb (denk ik soms) jammer genoeg het 'knopje' niet meegekregen.. Maar goed.

 

Deze man is gek op sex. Ik dacht als vrouw...dat ik de enige was. Hij heeft (eerlijk vertelt) dat ie vaker naar de hoertjes is geweest. Sex en nogges sex!!!!..onverzadigbaar, denk ik soms. In onze relatie is hij nog geweest. Dat deed heel pijn. Om het te horen. Maar goed. Wat ik aan u als ervaren hoerenlopen wilt vragen is het volgende: Kan het echt verslavend zijn?. Want hij heeft een vrouwke waar hij 250 gld. p/u betaalt. Het is een Braziliaanse dame. Hij zegt dat ze terughoudend is bij andere klanten, maar bij hem niet!!..

Ze krijgt zekers 3/4 orgasmes. Zij heeft laats tegen hem gezegd, om niet te veranderen.(dus blijven komen). Is dit een lokkerij?..binden?... Als hij haar op straat tegenkomt, lijkt ze niet op een pros. Ze is dan heel vrouwelijk gekleed. (zegt hij). Hij zegt van ik hoef geen sex te hebben en kan gewoon 300/400 gld douwen in haar handen. Is het waar dat men zich kan hechten aan een vaste prostituee?...

 

Kan hij er ooit van afkomen.?? Weetje wat het ergste is (in mijn ogen). Hij is heel gelovig. Bid veel en leest de bijbel. Hij zegt steeds  dat hij wegglijdt en dat de duivel in hem komt. Wat moet ik nou geloven? Ik zei een keer tegen hem: 'Je slaapt met God en de duivel op 1 kussen'. Kunt u  mij helpen dat ik een beslissing kan nemen. Kunt u mij helpen dat ik mijn liefdes gevoel om kan zetten in een goede vriendschap? Hoe kunt u dit verhaal omschrijven/ uitleggen over zijn doen op dit gebied? PS; wilt u anoniem omgaan met mijn mail en verhaal. Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking

 

Mvg. Debby

 

Tja, wat kan ik er van zeggen,

 

Het kan inderdaad verslavend zijn en als ik het goed begrijp heeft zijn Braziliaanse schone hem aardig in haar zak. Het lijkt me verder een vrij onbetrouwbaar figuur, waar ik me zeker niet teveel aan zou binden, maar ja, als het vrijen lekker is, waarom niet! Dan zou ik er maar van genieten.

 

Gelovig zijn is absoluut geen garantie dat een man niet naar de hoeren gaat. Sterker nog, ik geloof dat er meer gelovige hoerenlopers zijn dan ongelovige.

 

In ieder geval sterkte

 

 

Debby,dumpen die hap!!!!!! Laat hem dan maar bekijken of die Braziliaanse hem nog zo graag veel over de vloer heeft!!!! Succes ermee!

 

 

mannen die naar hoeren gaan zijn zielig en enorm laag bij de grond, vertrouw ze niet en stop ermee.

 

Ik neem aan dat je bedoelt: "dames, vertrouw ze niet" en: "heren, stop ermee"?

 

Tja, ik ben inderdaad regelmatig vrij laag bij de grond..., maar dan toch alleen letterlijk, vind ikzelf....

 

 

Debby, ontwaak toch. 

 

Doe niet zo naïef. Gun hem zijn Braziliaanse en ga zelf een andere richting uit als het je te veel bezwaard. Bedenk dat 80 % van de mannen naar de hoeren gaat. Dat komt voort uit de natuurlijke instelling die de man meegekregen heeft en die anders is dan die van de vrouw. Niks mis dus in natuurlijke zin gesproken. Pas in culturele zin hebben wij mensen een probleem dat vaak desastreuze gevolgen kan hebben. 

 

Maar Debby, je bent beter uit als je man naar de hoeren gaat dan dat hij er een vriendinnetje op na houdt. Dat laatste is veel bedenkelijker dan eens naar de hoeren gaan. Blijf realist wil ik je toeroepen. Een man die noodgedwongen zo nu en dan een hoer moet opzoeken.

 

80 procent lijkt me wel erg veel.... 
Ik dacht nog wel enigszins bijzonder te zijn. (;>))

 

Hoi Debby,

 

Ik heb het erg met je te doen en ik denk niet dat je maar blij moet zijn dat je man naar de hoeren gaat, ipv dat hij er een vriendinnetje op na houdt. Het gevoel bedrogen te worden blijft toch hetzelfde?! Als ik lees wat jij zo schrijft, krijg ik ook het gevoel dat hij niet zo betrouwbaar is, ondanks dat hij je uit zichzelf heeft verteld over zijn "hobby". Deze seksverslaving op de duivel afschuiven...nou ja. En ik denk ook niet dat hij zo makkelijk van die verslaving af zou komen.

 

Het moet wel een heeele grote hobby van hem zijn, omdat hij veel geld over heeft voor iets wat hij thuis grotendeels gratis zou kunnen krijgen. Verder lijkt het mij dat je jouw "knopje" ook als een excuus voor hem ziet om ergens anders dames te laten klaarkomen. Misschien gaat het bij jou moeilijk, of misschien helemaal niet, als een man tijd in JOU steekt en geduld met je hebt... Eerlijk gezegd vind ik deze man jou niet waard. Ik denk ook niet dat het helpt om hem voor een keuze te stellen.

 

Misschien zou hij daarna wel stiekem gaan, want ik denk dat het voor hem een onderdeel van zijn leven is. Als ik jou zou zijn, zou ik hier geen genoegen mee nemen. Jij kunt wel beter krijgen: een man die jou aanbidt en die jou gelukkig maakt. Want zeg nu zelf; zou dit jou ooit gelukkig maken?!

 

Heel veel succes ermee.

 

 

'de natuurlijke instelling die de man heeft meegekregen die anders is dan die van de vrouw'? hoezo, omdat vrouwen niet naar de hoeren gaan? vrouwen gaan net zo goed vreemd, het verschil is dat ze er meestal niet voor hoeven te betalen. en waarom denk je dat al die prostituees (vrouwen dus) dat werk doen? echt niet alleen maar voor het geld... vrouwen hebben misschien juist nog wel meer behoefte aan spanning dan mannen!

 

 

ze praten hier alleen over de mannen die vreemdgaan of naar de hoeren maar voor vrouwen is het nu eenmaal makkelijker om vreemd te gaan terwijl een man moeilijker iemand vindt en er moet voor betalen

 

groetjes patsy

 

Patsy, jij lijkt me een avontuurlijk type, mail me een keer.

 

 

HEY DEBBY,

 

Waarom gaat het hier altijd over mannen???

 

Vrouwen hebben heus evenveel behoefte in sex, alleen uiten ze het op een meer subtiele manier. En om te beweren dat mannen nu eenmaal van nature meer seksgericht zijn en dergelijke, is een puur excuus. Oké, in een heel vroeg tijdperk, waren de mannen gedoemd om op jacht te gaan, terwijl vrouwen moesten zorgen voor het kroost. Maar vroeger was het ook zo dat vrouwen er gewoon niet aan mochten denken om vreemd te gaan of om maar van sex te genieten! Het was hen verboden. Ze waren gedwongen hun seksuele driften en lusten te onderdrukken.

 

Nu zijn de tijden aan het veranderen: sex is gedeeltelijk niet langer meer een taboe en nu mogen ook vrouwen genieten van seksuele avontuurtjes, of dat nu met hun man is of met iemand anders. Maar ik ben mening dat, op het ogenblik dat er gevoelens mee gemoeid zijn ('slachtoffers'), je minstens 100 keer moet nadenken, eer je van plan bent je vriendin of vriend te bedriegen. Of je nu bij een hoer gaat, voor de sex, of dat je bij een andere vrouw bevrediging zoekt, uit liefde, maakt niets uit. Bedriegen is bedriegen! Maar ik denk dat de situatie bij jou anders ligt... Ofwel heeft jouw man een heel sterk minderwaardigheidscomplex - en zoekt hij constant bevestiging - ofwel heeft hij inderdaad een sexverslaving.

 

Er bestaan niet enkel mensen, die een grote behoefte hebben aan sex, maar ook personen met een seksuele verslaving. Ik denk dan ook dat enkel therapie zal helpen om van zijn verslaving af te geraken. Dus door hem grenzen te stellen of door hem jaloers te maken, zal hij niet plots veranderen. Hij zal, zoals al is gezegd, zijn afspraakjes eerder in het geniep regelen. Zijn seksuele drang is te groot om hem te weerhouden naar de hoeren te gaan! Ik zou jou als raad willen geven: ofwel eindig je de relatie (hij doet je immers te veel pijn, hij zal niet veranderen en je maakt het enkel moeilijk voor jezelf), ofwel kan hij besluiten in therapie te gaan.

 

Maar dan moet hij zich eerst wel bewust zijn dat hij werkelijk een probleem heeft en hij moet er echt vrijwillig iets aan willen doen!

 

Heel veel geluk, Karen

 

 

Hieronder het vervolgverhaal van Debby zelf! (Na meer dan een jaar!!)

 

Lieve mensen,

 

ik kom weer terug op dit onderwerp. Ik heb jullie mening gelezen. We (hij en ik) hebben hierover gepraat. Hij komt bij mij niks te kort. Ik geef hem echt alles. Onze seksuele relatie is goed. Ik houd van deze man. Het probleem is dat ik heel veel moeite heb met vertrouwen. Hij heeft altijd gelogen, met geld gesjoemeld. Hij is weer gegleden. Hij had belooft de dames van plezier niet meer op te zoeken.

 

Nou afgelopen 2 mnd. is het weer gebeurd. ( na +/- 1 jr.) eerst met een zg. vriendin en van de week bij een hoertje in Arnhem. Ik heb hem betrapt. Hij vertoont weer dat gedrag van zwijgen en lekker verder huppelen in het leven...ppff. Ik confronteerde hem en ik kreeg als antwoordt: "ik had behoefte en de afstand tussen ons(hij en mij) is groot" Hij zei ook:'ik kan niet alleen zijn"! We hebben wat financiële problemen, daar heeft hij ook niet aangedacht..en gewoon geld weggegeven. Het hem maakte niets uit!!

 

Ik heb nu de bevestiging dat het een verslaving is. Tijdens de confrontatie, heb ik hem een stevige vuistslag gegeven.(ik was echt blij dat ik hem betrapt had; die zelfde dag binnen 10 min; zelfde straat waar de dames zitten). Ik voelde enorm veel pijn en voelde mij bedrogen. Door die klap is hij geschrokken. Hij is naar zijn huisarts geweest en alles vertelt. Als hij problemen heeft vlucht hij naar de hoertjes. Hij moest zich ontladen zei hij. Hij heeft hulp gevraagd.

 

Mijn vraag is nu: wat voor hulp kan hij krijgen; helpt het?; kan hij terug vallen in het oude patroon?. En weten jullie sites waar ik info kan krijgen over mensen die geholpen zijn.

 

Alvast bedankt. Debby

 

Hoi Debby, www.seksverslaving.nl vind ik er wel redelijk betrouwbaar uitzien.

 

 

Beste Debby,

 

ik ben van mening dat je voor een moeilijke beslissing komt te staan indien je daadwerkelijk een oplossing wilt zoeken voor jou probleem. Voor zover ik uit jou verhaal begrijp verschuilt je man zich achter het verhaal dat hij een verslaving heeft en noemt dit "hoerenlopen". Echter geeft hij aan dat hij telkens weer bij dezelfde dame langsgaat.

 

Een hoerenloper is een persoon die de behoefte voelt om, buiten zijn vrouw om, vrouwen te bezoeken en tegen betaling met hun het bed te delen. Hierna gaan ze voldaan weer terug naar hun eigen vrouw. Ze gaan er dus niet heen om een relatie te zoeken, slechts de seksuele daad geeft de voldoening. Jou man gaat met andere gevoelens naar die dame. Pas op want hier kun je niet tegenop.

 

Sterkte en groetjes, Frans

 

Ik ben zelf van mening dat als je vaak naar dezelfde prostituee gaat dat ook kan betekenen dat het daarmee gewoon lekker sexen is. Het is volgens mij onwaarschijnlijk dat de man van Debby er een relatie mee wil, al kan dat natuurlijk wel. 

 

 

Ik heb bijna hetzelfde als die man van Debby. Ik woon samen. Mijn vriendin weet hier niets van maar ik kan niet aan de verleiding weerstaan om steeds (gemiddeld zo eens per 4 weken) steeds verschillende prostituees te bezoeken. Ik baal gewoon van mezelf maar ik krijg het maar niet voor elkaar om er mee te stoppen hoewel ik me elke keer weer voorneem dat het afgelopen moet zijn.

 

Ik heb er al heel erg lang over nagedacht wat het nou eigenlijk is. Wat is het wat zo trekt? Is het puur de behoefte aan een seksuele ontlading? Lijkt me niet, want masturberen zou simpeler zijn. Is het het gevoel van macht wat het me tijdelijk geeft als die vrouw moet doen wat ik wil? Ook niet, want als ik de kans krijg om zomaar sex te hebben met een vrouw zonder ervoor te moeten betalen zou ik ook de fout in gaan op die zwakke momenten en zou er geen sprake zijn van een machtsgevoel vanwege het ontbreken van een financiële kant. Nee het meest voor de hand liggende is volgens mij dat het uit! pure frustratie is.

 

Ik voel me af en toe rot om allerlei redenen en zoals je met name bij vrouwen wel ziet dat ze ineens uit frustratie zakken vol chips gaan vreten voor de tv ga ik mijn troost zoeken in sex. Als je daar eenmaal mee begonnen bent is het zoooo ontzettend moeilijk om het niet meer te doen. Je kunt je dat gewoon niet voorstellen. Kortom, veroordeel Debby's man niet te snel. Ik vind het al heel prijzenswaardig dat ie het eerlijk zegt tegen Debby. Ikzelf heb die moed nog niet.

 

Bijzonder herkenbaar!!! naar de hoeren gaan uit frustratie, met als resultaat een soort van verslaving..

 

Zoals met zakken chips....??

 

Hmm. zo had ik het nog niet bekeken...

 

 

Ik zou niet willen zeggen dat het bezoeken van hoeren gelijk staat aan chips eten want dan zou ik niet meer aan chips eten toekomen! Al een jaar of 10 ben ik een regelmatige bezoeker van hoeren. De 1e keer kan ik me nog goed herinneren. Het was na een sollicitatiegesprek aan het Zandpad te Utrecht. De reden was een ongelukkig huwelijk dat mij tot dit bezoek aanzette maar meer nog de nieuwsgierigheid. Sindsdien ben ik zeer geregeld bij de hoeren geweest zonder dat mijn vrouw daarvan af wist.

 

Ik onderschrijf het feit dat het moeilijk is om er mee te stoppen. Waarschijnlijk komt dat door de aantrekkingskracht van het verbodene maar ook het opzichtelijk flirten van de man en de hoer. Een soort spel. Het is me in deze jaren zeker wel gelukt om een lange tijd 6mdn/jr niet te gaan maar opeens wil je weer en dan blijft het gewoon niet bij 1 keer. Op een gegeven moment belandde ik bij Sacha. Het was de 1e keer dat ik haar zag en voelde al gelijk bij haar dat het gekreun niet gefaked was. Gedurende drie jaar was zij de vrouw verwendde ik zeker haar ook.

 

We raakten verliefd op elkaar maar we hebben afstand gehouden. Hele lekkere geile sex met haar gehad. Tot ze aankondigde er uit te stappen. Toen een tijd niet geweest maar toch begon het te knagen. Wel een andere bezocht maar die was toch teveel alleen met geld bezig. Uiteindelijk dacht ik: ik stop ermee, klaar! Tot die ene middag. Een boodschap gedaan en op weg naar de tram even langs de ramen. En daar was ze: Sacha! Wat een ongelooflijke geile, heerlijke eerlijke sex hebben we gehad.

 

En ja, ik ga zo af en toe weer! Ik kom thuis niets te kort, zeker niet maar sex is zo lekker dat je gewoon wilt weten of het met een andere vrouw ook zo is. Noem het verslavend dat hoerenbezoek maar het is verslavend zijn aan sex!

 

Marc

 

 

Hallo ik ben Boor 63 jaar oud, en kom al ca 45 jaar bij de hoeren spijt nee zonde van het geld nee omdat ik er graag kom. En toch weet ik niet hoe het komt nu ik dit zit te schrijven heb ik geen drang laat mij niet in de buurt van hoeren komen dan overvalt mij die drang en hoe dichter bij hoe meer drang er is, loop ik door de straatjes dan valt de drang weg

 

vind y ik niet mijn favoriete dame of vindt niet mijn goesting kan even makkelijk in de auto stappen en weg rijden de drang is gewoon weg dit geld voor de raam hoeren als voor de tippelaarsters. Hetzelfde heb ik als ik in de buurt kom van een seksshop die drang om binnen te gaan is weer erg groot, vind ik geen parkeerplaats dan valt ook,de drang weer weg. Ik heb hier geen verklaring voor u misschien

 

 

Sex hebben geeft een kick. Ik vind vrouwen de mooiste wezens die er zijn (!) en als ik daar dan een waanzinnige vrijpartij mee mag hebben, dan ben ik helemaal gelukkig. En of dat nu bij een hoer is, of bij zo maar een vrouw, of iemand die je ergens oppikt, dat maakt helemaal niet uit.

 

Je hebt het gevoel dat je leeft! Dat je iets bijzonders bent. En dat het dan slecht is, is dan jammer. Maar hoe je dat dan kunt onderdrukken? Volgens mij zou ik ernstig gefrustreerd raken als ik niet meer met vreemde vrouwen mocht vrijen!

 

Hans

 

 

ik ben een vrouw en ik vind mannen de mooiste wezens die er zijn, jammer genoeg is de seksindustrie nog niet genoeg geëvolueerd dat evenveel mooie, knappe , sexy mannen niet in de etalages zitten...

 

dat een man nu eenmaal meer behoefte heeft aan seks klopt helemaal niet want sorry maar ik ben zelf een vrouw en ik heb heel veel behoefte voor seks ook heb ik al een relatie.Ik getuig hier dat ik de laatste tijd echt wel precies verslaafd aan de seks ben geraakt, ik hou mij denk ik ontzettend vaak mee bezig. Als de blote mannen nog ook in de etalages overal te vinden waren dan was ik daar denk ik zeker elke dag... Mijn man heeft van die ontzettend mooie, volle, ronde billen, en als hem dan een korte broek aandoet denk ik altijd wat zou het leuk zijn als alle mannen in de zomer zo van die super korte broeken droegen en half naakt door de stad wandelden dan zou ik heel de zomer van kunnen genieten, en reken maar zou ik ze nooit beu worden.

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo