Een huis voor zijn hoer

 

hoi, ik heb een vraagje, waarom ga je als man naar de hoeren (ik vind dit eindelijk een rot woord,ik heb niks tegen hun) waar wel tegen mannen die dit doen als ze thuis een vrouwtje, hun eigen vrouw hebben zitten??????Waarom alles kapot maken????

 

Ben dan eerlijk en zeg gewoon dat je het nodig hebt bv, dan weet je als vrouw waar je aan toe bent,kan je nog zien wat je met je partner doet.Ik begrijp er niets van!!!!!!!Ik spreek hier voor mijzelf, en het heeft onze relatie zón beetje kapot gemaakt. Ik kom meestal toch overal achter en dat is een beetje lastig voor mij en voor mijn vriend ook (denk ik zo). Hij heeft het in eerdere relaties ook gedaan, maar bij mij zou ie dat niet doen, dus wel, maar dat was toen de enige keer, op een parkeerplaats kan je toch ook praten???? sorry heb ik beetje moeite mee.

Maar hij heeft zich alleen laten pijpen, ach ja moet kunnen toch!!!!!! grinnnn!!!!!!!!!!!! rrrrrrrrrr enzo, beetje boos, beetje maar hoor!!!!!!!!!!!!Is er dus meerdere keren geweest, en heef zelfs een woning verschaft aan een hoer, en zij heeft vlg mij nogal eens in natura betaald, nou ik walg ervan, en nogmaals ik heb niets tegen deze vrouwen, ik vind de mannen walgelijk die dit achter de rug van hun vrouw doen, maar het zal wel zijn reden hebben!!!!! dat was dus mijn vraag waarom, heeft een man het er voor over om alles kapot te maken, en geld te geven voor een (nou vul zelf maar in).

 

moet ik geloven dat ie dit nooit meer doet????? grt. sonja. ! van. Hij heeft zelfs wel een aan een hoer een huis verhuurt, waar ik niets van weet???? waarom??? voor mijn gevoel blijf ie dat toch doen!!!!!!!! Maar waarom????????? ( hij wil geen relatie kapot maken) maar goed ik zal het wel niet snappen. Is het zo, ooit een keer altijd weer!????? groetjes,

 

nina

 

Ik kan wel zeggen waarom ik het doe. Ik heb het nodig. Ik vind het prettig om met meerdere vrouwen intiem te zijn. Zonder verdere verplichtingen en zonder verantwoordelijkheden. OK, ik ben single, dus niet vergelijkbaar met je man.

 

Tja, ik denk dat als je er niet tegen kan dat hij dat (af en toe) doet, je hem moet dumpen. Ik zou hem zeker niet vertrouwen als hij zegt dat hij het nooit meer zal doen, zo uit je verhaal te horen is hij nogal onbetrouwbaar.

 

 

Ik denk dat vrouwen zich goed moeten realiseren dat een man gewoon volkomen anders in elkaar zit als een vrouw.Een man is niet monogaam, heeft daar van nature geen behoefte aan. Er zijn maar weinig diersoorten monogaam, de meeste mannen hebben alleen interesse in het rondzaaien van hun genen. Puur natuurlijk verschijnsel.

 

Buiten dat heeft sex voor vele mannen amper een romantische bijklank. Klaarkomen en vrijen is niet hetzelfde voor hem als voor haar. Ik zou ook niet twijfelen aan de liefde van hem voor jou, mocht hij eens vreemdgaan. Klaarkomen is voor de meeste kerels een ontlading, niet iets liefdevols....zeker niet als dat met een prostituee gebeurt.

 

liefde en lust, aloude thema.

 

 

ik ben zelf een man en bezoek ook graag (mooie) prostituees, nou moet ik zeggen, ik vind het af en toe wel lekker om een keer met een ander te stoeien, met een vorige relatie heb ik een actief swingers verleden gehad en als dat in een relatie niet kan en je verlangt daar naar dan heb je weinig keus, ik vindt dat er tussen liefde bedrijven en sex hebben een groot verschil zit, maar kan ook begrijpen dat vrouwen hier moeite mee hebben, misschien bied een swingersleven een uitkomst....

 

 

Ik zal ook f wat zeggen...

 

De hoer zit net zo goed fout als de man. Ik ga zelf niet naar hoeren toe en heb genoeg aan 1 vrouw. Dus ook niet alle mannen zijn zo. En van vrouwen is het zo stom dat ze zulk gedrag pikken van mannen. En ook is het nog zo dat ook erg veel vrouwen op sex uitzijn, dat merk je aan het feit dat ze alleen sex willen met knappe mannen en populaire types. En dat ze afhaken als ze merken dat je een serieuze relatie wil. Puur sexueel en mannelijk ingesteld. Vrouwen zijn lang niet meer zoals vrouwen vroeger waren.

 

O ja... ik vind het erg stom dat mannen die een vrouw hebben naar de hoeren gaan , ze moeten eens waarderen wat ze hebben en dat niet stukmaken alleen voor hun kwakkie kwijt te kunnen, stupit! de oer man zonder brains. Of zijn ze toch slim? ze hebben in elk geval minder zorgen en meer scheid aan dingen, ik wou dat ik dat had zou het leven stuk zorgelozer en makkelijker zijn.Maar wel is het zo dat aan meeste gebeurtenissen 2 kanten zitten; veel mannen krijgen van hun eigen vrouw weinig of geen sex, omdat de vrouwtjes alleen zelfverzekerde knappe mannen aantrekkelijk vinden.

 

In dat soort gevallen kan ik niet anders dan die man gelijk geven. Als je lief bent voor je vrouw zorgzaam en er veel voor doet, wil je toch ook af en toe sex. Ik vind hoeren net zo stom als mannen die erheen gaan; van hoeren vind ik het ook foute boel, zei neuken met vreemde mannen en gaan verkeerd met liefde en sex om en ze weten dat veel klanten(mannen) wel een vrouw hebben dus ze werken er ook aan mee. Aan de andere kant is het soms maar goed dat er hoeren zijn, anders waren er nog meer verkrachtingen en aanrandingen.

 

Je mag me alles vinden een zeiker een preker; maar ik heb geen vriendin en ga toch niet naar de hoeren. Ik heb ook behoefte aan sex maar ik val anderen er niet mee lastig. Dat ik(en veel andere mannen) sex tekort hebben hoeven ze anderen niet mee lastig te vallen. Dit heeft in mijn geval weinig met uiterlijk of karakter te maken maar met te weinig zelfvertrouwen naar vrouwen toe en te weinig vertrouwen in vrouwen. Vrouwen logen vaak tegen me, dus ook dat mannen altijd alleen maar liegen klopt niet.

 

Ik heb geleerd en gemerkt dat zowel vrouwen als mannen vaak egoïstisch zijn en alleen aan zichzelf denken. Wel eens bedacht waarom in dit land de relaties van zoveel mensen stuklopen? Omdat mensen niks meer voor elkaar over hebben, veel te hoge verwachtingen hebben, veel te veel eisen en zelf die perfectie ook niet hebben,altijd anderen de schuld geven van hun problemen,niet meer kunnen praten over problemen, meteen uitmaken met kleinste ruzie,roddelen over de eigen partner. Als mensen hier allemaal wat beter over nadenken zou het een stuk beter gaan in dit kikkerlandje.

 

Echte relaties zijn veel waard heel mooi en fijn, liefde en sex met iemand waarvan je houd is 1000x fijner dan met zomaar iemand het doen.Daarom snap ik ook niet waarom veel mensen bewust vrijgezel zijn... ok.. ze hebben meer vrijheid maar so what. Wat krijgen ze ervoor trug? alleen sex. Wie liefde wil kan geen bindingsangst hebben en zal zich toch over moeten geven. Het is de enige weg naar liefde jezelf bloot durfen geven. Jezelf van al je leuke en minder leuke kanten laten zien. Zo doen zoals je bent en eerlijk toegeven en zeggen tegen je vrouw dat je spijt hebt van je gedrag nadat je haar voor hoer uitgescholden hebt omdat zei niet wilde luisteren of geen zin hebt om met jou op stap te gaan.Zeggen het spijt me maar het ook MENEN. Dan ben je in mijn ogen een waardige vent.

 

En voor vrouwen geld hetzelfde, wees eerlijk en bedenk geen smoesjes. Vrouwen kunnen altijd zo goed liegen en als je ze achteraf vraagt waarom ze niet eerlijk waren zeggen ze altijd; voor de vrede ik dacht dat je boos zou worden als ik je zou zeggen dat ik je niet leuk vind of niet knap. Klopt niet; ikzelf word nooit boos als vrouwen rechtdoorzee en eerlijk zijn. Als ze liegen wel; ik sla ze dan niet maar wil er dan absoluut geen relatie mee.Eerlijkheid is gewoon de basis en belangrijk in relaties. Als mensen tegen elkaar liegen weten ze niet meer waar ze mee bezig zijn en waar ze aan toe zijn. Mensen moeten ook meer naar karakter kijken en elkaar de tijd geven elkaar te leren kennen. Je zal dan zien dat mensen heel anders zijn dan ze eerste indruk lijken te zijn. Vrijwel iedereen heeft een schild; gedraagt zich anders tegen vreemden uit zelfbescherming.

 

DWZ mensen zijn bang hun gevoelens aan vreemden te tonen zodat ze emotieloos en hard lijken te zijn.Racisme komt ook voort uit afgeven en walging van mensen die je niet kent en meteen beoordeeld. Hoe zou jij reageren als iemand je om je huidskleur een crimineel vind?? Hier komt een laatste goede spreuk die met hoog waarheidsgehalte: Het was te wensen dat alle mensen met al hun gebreken zichzelf eens bekeken dan zouden ze praten over anderen laten. Wie verder wil praten ergens over of contact wil mag me toevoegen op msn; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ( ik ben 26jr)

 

Groetjes Jeroen Schaak

 

Jeroen, je lijkt me een aardige jongeman. Als je een beetje je ietwat weifelende enerzijds-anderszijds-houding laat varen en wat resoluter optreedt zul je ongetwijfeld een goede vrouw vinden.

 

Succes.

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo