Het verhaal van Didi

 

Lieve Ricardo,

 

Je merkt het wel: die site van jou is een megasucces. Maar wat geeft het toch nog steeds een drama's als een vrouw merkt dat haar man naar de hoeren gaat. Dat brengt me op het idee om, met respect voor ieders gevoelens, mijn verhaal maar eens te vertellen.

 

Vijf jaar geleden, ik was 24, was ik na een rothuwelijk van vijf jaar, weer alleen, Frank ontmoette. Een zalige, mooie en superpotente bink die me compleet van de wereld kon neuken. Hij was zeven jaar ouder dan ik, al een tijdje alleen en hij vertelde me zonder schaamte dat hij naar de hoeren ging en niet af en toe maar, zoals hij zei: "lekker vaak". Ik moest dus even slikken en vroeg of hij van plan was om daarmee door te gaan nu hij mij had. Hij antwoordde dat het als hij zo'n lekker stuk als ik had zeker minder zou worden, maar helemaal zonder kon en wilde hij niet. "Ik heb gewoon af en toe een ander kutje nodig om in vorm te blijven", zei hij en ik moet zeggen dat ik zijn eerlijkheid best kon waarderen. Zeker omdat hij het meteen, toen we elkaar net kenden al zei. Frank vertelde me ook dat hem niets zo lekker geil leek als wanneer ik ook met andere mannen zou neuken.

Op een of andere manier begon ik zijn hoerenloperij toen minder als vreemd gaan te zien. Het werd echte liefde tussen ons en op een avond verleidde Frank me om samen naar een parenclub te gaan. Het werd echt een heerlijke ervaring. Seksen met een andere leuke vent, terwijl Frank naast me met een andere meid bezig was, maakte me zo geil dat ik niet meer van ophouden wist. We gingen iedere week naar de club en al snel keek ik er dagen van tevoren al naar uit.

 

Op een keer was er een amateurhoeren-avond. Alles ging heel echt en je werd er zelfs voor betaald, al waren het kleine bedragen. Maar ik was nu een hoer en dat voelde gewoon lekker. Ik heb nog veel vaker aan die avonden meegedaan en tenslotte de knoop doorgehakt. Ik heb mijn klotebaantje als verkoopster opgezegd en ben in een club gaan werken.

 

Ik ben nu al meer dan drie jaar hoer. Frank en ik wonen samen. Ik werk drie avonden per week in een geile seksclub en op zaterdagavond doen Frank en ik daar samen live shows. Verder ontvang ik een flink aantal vaste klanten regelmatig thuis. Dankzij mijn hoerenloper ben ik zelf hoer geworden en het bevalt me perfect. Het enige waar ik nog mee zit is dat ik vanwege "de familie", "de omgeving", "het werk van Frank" etc. verplicht ben om een soort dubbelleven te lijden.

 

Het liefst zou ik er ook als ik niet aan het werk ben, als een hoertje bijlopen, open en bloot zeggen dat ik een hoer ben en het als beroep in mijn paspoort laten zetten. Maar ja, je kunt niet alles hebben. Wat ik, inmiddels met enige ervaring, zou willen zeggen tegen alle vrouwen die het erg vinden dat hun man naar de hoeren gaat is vooral dat ze een heeel grote kans hebben dat hij echt van je houdt. Zijn hormonen maken een jager van hem: hij moet af en toe een nieuw kutje scoren. Maar wij hoeren zijn de enigen bij wie dat kan zonder dat we hem van zijn vrouw af willen pakken. Bedenk dat ook eens!!!

 

Seksgroeten van Didi

 

Didi, bedankt voor je openhartige manier waarop je je levensloop tot nu toe hebt verteld. Zo kun je er dus ook tegenaan kijken mensen!

 

Ricardo.

 

PS  Bij die parenclub/annex amateur-prostitutie denk ik dan aan Erotic Mellow, of zit ik er naast?

 

 

je bent een stomme goedkope slet, alleen vrouwen met een beschadigd verleden (wat mannen vaak veroorzaakt hebben) kunnen dit vernederende werk doen! Ze hebben net als jou geleerd om hun gevoel even uit te schakelen. Ik heb nu sinds anderhalf jaar een leuke relatie, waarin respect voor elkaar de basis is voor een gezonde relatie. Dat wil ook zeggen als hij mij zo'n minderwaardig voorstel zou doen ik de "relatie" direct zal beëindigen. Mijn vraag is: Is dit LIEFDE???

 

P.S: Ik heb er ook jaren losbandig op los geleefd, het enigste wat het me heeft opgeleverd is een slechte naam en een klote gevoel over mijzelf, want zelfrespect krijg je alleen door goed voor jezelf te zijn en niet door jezelf te laten gebruiken!

 

Er zijn duidelijk verschillende manieren waarop hoeren hun werk kunnen beleven. Zoals Didi het doet en die er eigenlijk alleen maar last van heeft dat ze het niet open en bloot tegen iedereen kan zeggen en van bovenstaande ex-prostituee (Miriam?) die er wel duidelijk last van heeft.

 

Kern is volgens mij of je "je laat gebruiken" of "een geile show weggeeft", kortom of je er zelf voor kiest of dat het je min of meer is opgedrongen.

 

Van dat laatste ben ik uiteraard geen voorstander. 

 

 

idd ik ben het met die ene hier 2de tekst vanaf onder geteld eens je bent een slet want hoeren doen het over het algemeen niet voor de lol dat zijn hobbyhoeren en die verdienen gewoon voor de lol en niet omdat het moet dus pak je koffers hier en opzouten!

 

groetjes, Mij

 

Een hobby hoer is ook een hoer... Koffers weer uitpakken!

 

 

Dank je wel Ricardo: voor je sympathieke reactie op mijn verhaal en voor het feit dat je het steeds voor me opneemt bij negatieve reacties.

 

Dat laatste hoeft niet echt. Iedereen mag van me vinden wat hij of zij wil. Van mijn kant heb ik er alle respect voor als vrouwen, die om allerlei verkeerde redenen in de prostitutie zijn beland, walgen van het hoerenleven. Ik weet dat er veel ellende is en ik hoop voor elke vrouw die eigenlijk niet wil, dat ze er zo snel mogelijk mee op kan houden.

 

Maar ik bestrijd het idee dat iedere vrouw alleen maar de prostitutie in gaat als ze wordt gedwongen of omdat het niet anders kan. Dat ik echt geen uitzondering ben weet ik inmiddels maar al te goed. Je zult niet de vrouwen de kost moeten geven die geile fantasieën over prostitutie hebben en die kletsnat worden bij de gedachte een mooie en druk beklante hoer te zijn.

 

Een aantal daarvan trekt op een dag de stoute schoenen aan. Zo'n vrouw probeert het en wordt vervolgens of hoer, of het valt tegen en dan heeft ze voortaan iets anders nodig om zich op te geilen. Ik ken een vrouw van 48 jaar die zich haar hele leven suf heeft gemasturbeerd bij de gedachte dat ze door de ene man na de andere als hoer werd gebruikt. Drie jaar geleden - ze was gescheiden en haar kinderen waren al lang het huis uit - heeft ze een keer een peeskamer gehuurd en is voor het raam gaan zitten.

 

Sindsdien doet ze het bijna iedere dag en haar buurvrouw (een vriendin van me) hoort haar geregeld gillend klaar! komen bij haar klanten. Anderen bezwijken voor het vele geld dat je inderdaad kunt verdienen en weer anderen gaan voor allebei.

 

Maar vast staat dat veel vrouwen hoer worden om betere reden dan dwang, uitbuiting, misbruik of verslaving. Daar kun je niet genoeg op hameren want de publieke opinie wil niets liever dan dat we allemaal geloven dat prostitutie uitsluitend kommer en kwel is. Ik ben nu alweer een hele tijd beroeps en voel me gewoon veel fijner en zit beter in mijn vel dan in mijn vroegere - nette -bestaan.

 

En ja, ongetwijfeld ben ik een slet! Ik vraag me alleen af wat ik me daarvan aan moet trekken. Wie moeite heeft met hoeren noemt me een slet omdat ik niet deug. Wie met zijn leuter diep in mijn kutje een condoom aan het vullen is of zijn opgekropte lading sperma over mijn tieten sproeit noemt me een geile slet omdat ik lekker ben. Ik bedoel maar. Slet is zo'n rekbaar begrip. Kusjes van een echte hoer!

 

Didi

 

Kusjes terug van een echte hoerenloper...

 

 

Go Didi Go Didi GO

 

 

Ik vind het een merkwaardige manier hoe je hoer bent geworden. Ik zou het zelf niet willen worden, maar ik laat je!

 

 

Nou, ik zal maar eerlijk zijn, het lijkt mij inderdaadonwijs geil om keer op keer gevuld en geneukt te worden door vreemde mannen. Dit is een ultieme seksfantasie van mij die ik absoluut nog eens werkelijkheid ga laten worden.

 

En als ik dan een slet ben .. Prima!!

 

 

Didi ik vindt je een eerlijke vrouw die,het fijn vindt om mannen te verwennen Die vrouwen moeten er ook zijn in deze tijd anders werden er nog meer meisjes lastiggevallen en misbruikt,ik vind dat alle dames in de ,prostitutie een bijdrage leveren in dit probleem.l v s

 

 

iedereen moet doen wat hij niet laten kan is mijnmening ook wil ik even zeggen dat ik een groot respect heb voor alle hoeren want zij zijn degene die het leuke werk maar zeker ook het minder leuke werk moeten doen.

 

ook is het zo dat je een sterke geest moet hebben en er zijn zovele die er niet voor uit kunnen komen omwille van hun omgeving en dat is nou jammer. mensen die het nooit zijn geweest of ontkennen dat ze het ook wel zouden willen

 

begrijpen nooit waarover het gaat en ik vindt ze enorm hypocriet al zou je het alleen maar toegeven aan jezelf dan ben je al een heel end

 

 

gore slet maar ik zou willen dat mijn vriendin de kost voor mij ging verdienen de mazzels

 

gore pooier!!

 

 

je bent echt zielig, ik bedoel: als je een man hebt dan ga je toch niet ook nog met anderen. en dat je vrijwillig hoer bent geworden is nog het meest trieste van alles doeiiiii (te dom ben je, stop er maar mee, is beter voor je) een 15jarig heeeel slim meisje

 

 

didi je bent helemaal top meid en dat je een slet bent vindt ik alleen maar lekker.

 

 

Ik ben Lotus, een chinees meisje van 21 jaar, moet ook eerlijk zeggen dat ik vrijwillig de hoer ben geworden. Waarom zal je dan zeggen ? Nou ten eerste ben ik single, soms mis je dan gewoon intimiteit. Verder ik hou vreselijk veel van seks en niet van verplichtingen.

 

Maar goed, als ik een relatie hebt, stop ik heus wel met werken.Maar ik stap liever niet van relatie in relatie. Gewoon even lekker vrij en single zijn ! Maar zielig ? Nee, ik vind het hartstikke leuk werk !! Ik hou van sex, geld en mannen en spanning. Daar is toch niks mis mee ? Daar hou elke jonge gezonde meid van 21 jaar van.

 

 

Hoer worden kan verschillende oorzaken hebben er zijn vrouwen die vallen voor een man en waarvoor zij later MOETEN gaan werken, er zijn er die toevallig in een netwerk of vrouwenhandel verzeild raken. Ja met die vrouwen heb ik ook te doen, die willen dat zelf niet. Er zijn andere vrouwen die het lekker vinden geneukt te worden en wel zo veel mogelijk, dus die maken om wille van de sex zich tot hoer, heb ik geen bezwaar tegen, is hun leven.

 

Een nog andere groep doet het uit noodzaak door een scheiding en zonder geld vallen en ook kinderen moeten groot brengen, die vrouwen kunnen twee dingen doen of leven van een karige uitkering of op de rug wat bijverdienen wat uiteindelijk meer opbrengt dan een uitkering, en voor die vrouwen heb ik RESPECT zij doen het voor hun kinderen die dit meestal niet weten er soms veel later achterkomen soms zelfs door toeval door hoeren te gaan kijken, en dan met moeilijke vragen komen mamma waarom.

 

Ik kom 45 jaar bij de hoeren en ik heb niet alleen mijn zaad verschoten, maar ook vaak gepraat en wenende vrouwen getroost vooral in de laatste groep, dat de kinderen er achter waren gekomen, ik heb zelfs wel eens de kinderen gesproken en reken maar dat ook voor mij moeilijk moeilijk was, want die zagen mij eerst als die hoerenloper die bij mamma komt vertel dan maar dat zij ook door mijn franken of guldens niets te kort kwamen op hun vriendjes of vriendinnetjes. Dus ik wil maar zeggen zeg niet gauw die HOER, of het is maar een HOER, kijk eens naar de achtergrond er heerst geluk maar ook veel verdriet.

 

Boor

 

Zo is dat!

 

 

ik was 14 toen ik voor het eerst begon 1,5 jaar later ben ik er gelukkig mee gestopt, ik deed et idd alleen voor de dope. dat alles is nu een half jaartje geleden ongeveer, en het is voor mij meer een traumatische dan een mooie tijd. toch vind ik dat je die mensen in t vak moet respecteren want zelfs ik heb er uiteindelijk voor gekozen! en als jij er van kan genieten en hij ook, wat is er dan fout aan!

 

 

Waarom altijd zwart/wit, of goed/fout? Hoer zijn is een beroep, en zo oud als de wereld. Als ik de reacties lees, lijkt het wel of het over terrorisme gaat. En wie is er fout? De hoer of de (getrouwde) man die er heen gaat? Als mijn vent altijd onder de dekens met het licht uit zou moeten neuken... (zoals bij zijn ex), dan zou ik heel goed begrijpen dat hij ging... seks is leuk!

 

HE!! Daar ben ik het mee eens!

 

 

Goed zo ga vooral zo door, leef je eigen leven zoals jij dat wilt meid, ik ben ook een vrijwillige prosti, voel me af en toe net als jij geloof me, blijf zoals je bent en laat een ander maar zijn mening geven, geeft niks het gaat erom dat jij......je happy voelt punt!!!

 

 

waat is er mis met een hoer niets toch laten wij eerlijk zijn iedereen die werkt verhuurd het gebruik van zijn lichaam en geest aan zijn werkgever of als hij eigen baas is aan zijn klanten Wij verkopen ons dus allemaal, en zijn allemaal gelijk.

 

 

ik ben ook een hoer, maar ik dee het uit vrije wil. omdat het super lekker is, en je altijd met hitsige kerels omgaat!!

 

 

altijd super lekker, hitsige kerels?!!! nou? ik weet niet waar je werkt maar ik zie weleens van die gore ouwe onverzorgde stinkende mannen naar binnen lopen. dus het zijn misschien altijd wel hitsige kerels maar niet altijd lekker , denk ik. voor een hoer maak dat tuurlijk niet uit want ze ziet alleen maar geld.

 

 

"voor een hoer maak dat tuurlijk niet uit want ze ziet alleen maar geld" - volgens mij probeerde Didi het ook al duidelijk te maken dat het NIET alleen om het geld gaat maar ook om de sex en de spanning. Als je wordt gedwongen of je er financieel van afhankelijk bent dan is het een trieste zaak maar als je zelf, op volwassen leeftijd de keuze maakt om het te doen uit geiligheid (en vanwege het geld) dan zie ik geen probleem. Toch?? Groetjes Iris.

 

Ik ben het helemaal met je eens, 
Ricardo

 

 

interessante meningen! Hebben mensen zich al es afgevraagd waarom sexgrage meiden zo negatief als "hoer" of "slet" worden bestempeld? Ik heb maar één leuze: alle vrouwen zouden es moeten leren genieten in plaats van te zaniken en DAT is HUN keuze, of moeten we zeggen: "leve de koelkasten!" is dat dan beter? Je moet es beseffen dat sex synoniem is voor fun, wie niet wil genieten , da's dan pech!

 

Getrouwde mannen worden vies bekeken als ze "naar de hoeren" gaan, heeft men er al es bij stil gestaan waarom? Veel vrouwen zijn waarschijnlijk ook slachtoffer van de situatie en doen dit werk met tegenzin. Maar wie neemt het op voor de man? die slechts een oeroude puur natuurlijke behoefte vervult, aangeboren, programmed! en daar bestaat geen anti-dope tegen, kost hopen geld en je kan er niet van afkikken, je leven lang.

 

Wie is eigenlijk soms het slachtoffer? denk je niet dat als die man de keuze zou hebben, hij maar al te graag van die hormonen zou af willen. Want zolang ik leef, zou ik ook wel eens RUST willen kennen. Of willen jullie vrouwen de behoeftes misschien eens ruilen? nou..? ik dacht al van niet.

 

Hee, je begon met de leuze dat vrouwen moeten genieten... Dan mag je zelf niet achterblijven toch....

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo