Verdoofd van verdriet

 

als moeder van vier kinderen en een relatie van dertien jaar heb ik gisteren van mijn man gehoord dat hij als er thuis spanningen zijn hij naar een sexclub gaat of naar een raamhoertje hij zegt dat het niet om de sex gaat en van mij houd hij weet ook niet of hij er mee kan stoppen ik ben verdoofd van verdriet en heb het gevoel dat ik iets kwijt wil wie kan mij helpen om met dit probleem om te gaan

Beste Moeder,

 

Ik heb je "schreeuw om hulp" tussen de verhalen van lotgenoten geplaatst. Als je mailt kan ik ook wel proberen "antwoorden" te geven.  Ik weet dat bij vrouw-online er ook regelmatig discussies over het onderwerp gaan.

 

Hoe dan ook, Sterkte!

 

 

Hai Moeder,

 

Ik herken je verhaal. Ik heb zelf ook een vriend al ettelijke jaren. Ik ben er van overtuigd dat het echt zo is. Voor mannen dan....... Ze kunnen met de ene naar bed gaan, maar van de andere houden. Bij vrouwen horen gaan die dingen samen. Voor mannen niet. Niet dat ik het goed wil praten. maar zo denken mannen nu eenmaal. Jij bent speciaal voor hun, maar ze vinden verder alle vrouwen ook interessant. Ik wil je een tip geven , gedraag je  net als hun en proef eens een kutje. Vrouwen weten wat vrouwen willen ha ha ha

 

 

wij zijn sinds 7 jaar samen en hebben een kindje van 6 jaar.Sinds enkele maanden ben ik te weten gekomen dat mijn partner het voorbije jaar onder zijn werkuren bijna niets anders deed dan prostituees bellen.Hij beweert dat hij 2 maal geweest is en geen stijve kon krijgen omdat hij met een gewrongen gevoel zat.Of dit waar is of niet weet ik ook niet.

 

Hij beweert nu dat hij dit nooit meer zal doen nu hij gezien heeft wat een pijn het mij gedaan heeft.Voor onze relatie weet ik dat hij ook is gegaan en dat het ook niet altijd lukte om een erectie te krijgen.Hij heeft ook altijd beweert dat onze sex heel goed en lekker was, waarom gaat hij dan naar prostituees?Denk je dat hij dit in de toekomst nog zou doen of niet.Ik wil de rest van mijn leven niet vergooien voor iemand die een dubbelleven leid en zijn gezin bedriegt.

 

Nu wil ik het nog eens kans geven als ik zeker wist dat het nooit meer gebeurde,maar hoe weet ik dat.De pijn is ondragelijk.ikzelf ben best een knappe meid zoals de meeste mannen beweren en goed in bed waarom heeft mijn partner dan niet genoeg aan me.

 

Ik hoop op een reactie

 

Ik denk zelf dat in je laatste zin (een deel van) de reden zit verscholen, waarom je man naar een prostituee is gegaan.

 

Je bent, zoals je zelf zegt, een knappe meid die goed in bed is. En je partner heeft af en toe moeite met een erectie. Het is volgens mij dus heel goed mogelijk dat hij de meisjes bezocht heeft om zijn zelfvertrouwen te vergroten. Dat hij het gevoel had dat hij niet goed genoeg was voor jou. Mannen zijn daar heeel gevoelig voor.

 

Het is overigens geen bedriegen wat hij deed, vind ik tenminste. Bedriegen is als je er een minnares op na houdt, waarvan je houdt en toch je vaste relatie aanhoudt.

 

Ik wil er wel nog even aan toevoegen dat hij bij mij nooit erectieproblemen heeft. Enkel bij prostituees omdat hij beweert dat hij dan met gewrongen gevoelens zit tegenover mij.

 

Dan lijkt me zijn motivatie puur de spanning van het verbodene, louter de lust.

 

 

dit is mijn eigen verhaal,

ik heb sinds kort gehoord dat mijn vriend een pooier is...
hij heeft hoertjes en rijk dat ie is!

 

Lijkt me niet zo'n probleem, as je maar zorgt dat jij profiteert van zijn geld (!) en niet andersom!!!! Anders direct dumpen die gozer!!!

 

 

*slik* nu ik al die verhalen lees hier... ben ik bang dat mijn vriend later ook ooit naar de hoertjes gaat. Sorry, maar dat zou ik niet graag hebben zene. Dat wilt toch zeggen dat hij te kort komt? Als je nu ervoor zorgt dat je je man/vriend altijd blijft verrassen met seksuele dinges blijft hij dan trouw? Of MOETEN mannen gewoon naar hoeren lopen?

 

Let wel, dit is een verzamelplaats voor dit soort verhalen. Natuurlijk gaat niet ieder man naar de hoeren, en ook zeker niet zo vaak als ikzelf, maar het is een feit dat er wel vrij veel mannen vroeg of laat een keer een prostituee bezoeken. Zo 1 op de 4.

 

Natuurlijk zal die kans ietsje groter worden als er een verdroogde seksuele relatie is. Maar eerlijk gezegd geloof ik er niets van dat je je man gegarandeerd uit de buurt kan houden van de hoeren met almaar nieuwe seksuele speeltjes en spelletjes. En dames, het IS dus niet per definitie zo dat hij iets tekort komt als hij naar de hoeren gaat.

 

Voor mijn gevoel zit het gewoon voor een groot deel opgesloten in het karakter van een man om zoiets te doen of niet. Vroeg of laat, als de omstandigheden er naar zijn.

 

 

Heftige verhalen allemaal. Wat zou het gemakkelijk zijn wanneer we die kerel gewoon konden dumpen en zoveel eigenwaarde hadden dat we een goede vent zouden hebben. Wat is dat nu toch die kerels, die lijken alleen van veiligheid te houden. en komen lekker veilig in moeders armen terug wanneer het hun past. En we geven het ook nog. Weet iemand overigens wat HOUDEN VAN is. Ik weet het eigenlijk niet eens.

 

Conclusie: een goede vent is er een die niet weg loopt??

 

 

Hey ik ben nog geen mama maar ik voel me al eeuwig verbonden met mijn man. Ik weet dat hij van mij houdt, maar ik heb hem laatste week 'betrapt' door via mails me voor te doen als iemand anders. Ik weet dat hij van meisjes houdt en ook graag met ze flirt of toch al veel hoop geeft. We hebben bijna elke dag ruzie daarover. Ik hou ontzettend van hem maar ik wil gewoon weten of dit normaal is dat hij liever bij andere mensen is en eigelijk meer lacht met hun dan met mij. Hij reageert alles op mij af tot ik het niet meer zie zitten. Maar ik weet dat hij me graag ziet. Is dit een normale zaak? Ik ben nogal onzeker doordat ik vroeger misbruikt werd door mijn stiefbompa.

 

Lijkt me niet helemaal een normale zaak. Dat ie constant loopt te flirten. De verhouding is dan een beetje scheef. Jij moet telkens water bij de wijn doen en hij gaat gewoon zijn gang. Kijk er zijn zat mannen die ook graag flirten en lachen met anderen (vrouwen) en die volstrekt monogaam zijn. Maar het risico dat ie dat niet is, of wordt, is natuurlijk wel iets groter dan bij een grijze muis.

 

Een grijze muis zal ie wel niet zijn en dat zal ook wel maken dat jij hem zo aantrekkelijk vindt (van hem houdt). Dit zou mijn advies zijn. Spreek duidelijk af wat je beslist niet wil en probeer wel die dagelijkse ruzies daarover te vermijden. Dat komt een relatie zeker niet ten goede. In ieder geval sterkte!

 

 

srr maar ik wil nix kwijt tis veel te erg

 

 

Ik heb reeds eerder een scheiding meegemaakt en was toen 28 had vier kinderen en zij was verliefd geworden op een van 19. Voor mij hoefde het dus niet meer zo, een vriend van mij heeft weten te voorkomen dat ik uit het leven was gestapt. Maar inmiddels ben ik 60 en weer zo stom om weer in het huwelijk te treden, en wat denk je, juist je raad het al, mijn echtgenote zegt na 18 jaar, zij is 43, dat ze niet meer van me houd en dat ze wil scheiden,

 

net of je een paar oude schoenen bent die je bij het vuil zet. Nu slaapt ze voortaan op de bank, haar aanraken mag niet meer en het enigste waar ik goed voor ben is om geld binnen te brengen boodschappen te doen eten te koken en ga zo maar door, want zelf doet ze geen flikker, ze doet de was nog en dat gooit de dan op een hoop op de grond uit de droger. Voor de rest alleen maar zitten roken en op internet, waarbij ik het gevoel heb dat ze daar iets of iemand heeft ontmoet omdat ik haar houding heel vreemd overkomt.

 

Ze ontkent het wel in alle toonaarden, maar mijn gevoel zegt iets anders. Nu wil ze een baan zoeken en met dat geld wil ze dan een huis gaan inrichten en huren. Ze doet net of ze met haar 43 jaar ergens een baan krijgt, en dan zal het nog wel een aantal jaren duren voordat ze het huis uit gaat. Met mijn verdriet en pijn wordt totaal geen rekening gehouden, want de situatie is weer hetzelfde als de eerste keer.

 

Dat ik elke dag loop te huilen van verdriet en pijn en dat je ook nog eens de mededeling krijg dat ik voortaan van haar af moet blijven waar je zo ontzettend veel van hou, gaat mij te ver. Wat denken jullie wel hoe het voelt als je jarenlang naar je kop geslingerd krijg dat je vreemd ga en dat je achter andere vrouwen aan zit, allemaal beschuldigingen die je niet kan weerleggen, je geestelijk en totaal te gronden richten, maar daar hoor ik jullie vrouwen niet over.

 

een verdrietige man

 

Even kijken of ik het allemaal goed begrijp. Je bent na je eerste scheiding opnieuw getrouwd met een 17 jaar jongere vrouw. Op zich niets mis mee, al houdt dat natuurlijk wel enige risico's in.

 

Vervolgens hoor ik je zeggen dat je al die tijd naar andere vrouwen hebt gekeken en vreemd bent gegaan ("ik kan de beschuldiging niet weerleggen")?

 

En nu ben verdrietig dat je tweede vrouw er een punt achter wil zetten??

 

Ik bespeur krokodillentranen...

 

 

Tjonge jonge ... Ik ken dit gevoel niet en hoop het nooit te krijgen. Toch scheurt mijn hart. Ik ben ook een man en heb af en toe ook moeilijke tijden met mijn vrouw, dan denk ik als het over is trouw ik nooit meer. En toch loop ik altijd maar weer mijn pik achterna en geil op andere vrouwen. Ik ben mijn vrouw wel trouw en zou nooit (willen) vreemdgaan. Beloven kan ik het echter niet. Maar genoeg over mij. Jongen ik voel met je mee. Dump the bitch. Stimuleer haar wel in die baan vinden zodat ze snel het huis uit is en jij minder allimentatie hoeft te betalen. Ik hoop dat je een goede vriend hebt of zo zodat je af en toe je hart kan luchten. Ga anders irc op of naar de kroeg. Sterkte Tjah en dat vreemdgaan ... daar heb ze wel een punt jah ...

 

 

Eey moeder, ik begrijp heel goed wat je doormaakt. En ik zou eens goed nadenken of je nog wel verder kan met je relatie? Hou je nog wel genoeg van hem om door te gaan, want nu weet je dat hij ergens anders naartoe gaat voor sex en dat komt vernederend over denk ik. Je verdient dit niet!

 

 

De relatie met je moeder is de moeder van al je relaties

 

mooi gesproken

 

 

Verdrietige man, Ik begrijp niet waarom je, toen je 28 was, geen behoefte had om je relatie te redden om dat je ex er met een 19-jarige vandoor ging. Wat blijkt je gaat zelf met een nog veel jongere vrouw! Denk dat je moet accepteren dat wanneer het leeftijdverschil zo groot is dat je hebt risico loopt dat er op een gegeven moment de jongere partner verliefd kan worden op een ander.

 

Juist

 

 

Hoi, Ik ben zelf een prostituee en zit al méér dan 10 jaar in het vak.Wat ik jullie vrouwen kan vertellen is dat niet alle mannen voor dezelfde reden naar een hoer gaan.Maar als ze gaan dan is de band in jullie relatie niet sterk genoeg.Daar bedoel ik mee dat de man niet eerlijk kan zijn over zijn fantasieën en sexuele verlangen.Een man is nu eenmaal geboren met een jagersinstinkt en als we eerlijk zijn worden wij vrouwen toch graag bewonderd door die jagers,dus scheelt er aan beiden wat.Zorg ervoor dat je vriend of man je alles mag vertellen zonder dat je boos of jaloers word en praat erover en probeer je in te leven ,want het gaat niet om liefde maar het gaat om lust en lust is puur lichamelijk en heeft niks te maken met liefde,alleen zo weet je welke behoefte je man heeft.

 

Ik kan je verzekeren dat ik in alles meedoe op gebied van sex en steeds weer bedrogen uitkwam en het niet begreep,nu dat ik het toelaat en tegen mijn nieuwe vriend zeg ,dat als hij wil gaan mag dat ,als hij m! aar van mij blijft houden en me niet verlaat.Door dit toe te laten gebeurt het dus niet, maar vertelt hij wel open en eerlijk over zijn fantasieén en over de vrouwen die hij ontmoet of ziet onder zijn werk en dan lachen we samen dat hij wel eens met een erectie in zijn broek zit en dan zeg ik ,zal ik het dan wel afwerken.

 

Ok mss doe ik me dan voor als een hoer,maar hij weet dat ik weet wat mannen nodig hebben en dat is niet alleen liefde maar ook lust is in een relatie iets wat de mannen nodig hebben en dat is meestal de reden waarom ze vreemd gaan,laat ze kijken naar plaatjes op internet ,laat ze mailen met andere vrouwen,ga erlangs zitten en reageer niet gechokeerd,tis maar een spel voor hun.laat hem maar kijken,ik heb wel alles onder controle op deze manier.ook heb ik hem gezegd dat als het ooit moet gebeuren dat hij me dat gerust mag vertellen,dat ik dat begrijp dat wij niet gemaakt zijn om voor de rest van ons leven met één en dezelfde partner sex te hebben.Toen ik dit z! ei ,zei hij dat hij niet zal vreemd gaan,daarop zei ik dat hi! j toch zelf niet gelooft dat hij 15 of 20 jaar alleen met mij gaat sexen?

 

Toen zei hij"als ik in de verleiding kom,zal ik alles in werking stellen dat om het niet te doen"Dus garantie heb je nooit.Vrouwen,ga niet zoeken achter die dingen,maar wees gelukkig ,hoe minder dat je weet over hoe een man werkelijk is hoe gelukkiger jullie kunnen zijn.Geloof me dat een man alles tegen een prostituee vertelt als hij als klant komt ,de meesten zullen nooit een slecht woord over hun vrouw vertellen en in sommige gevallen red het zelfs huwelijken.Ik keur het natuurlijk niet goed dat een man verslaafd is om naar een hoer te gaan als hij een relatie heeft,tis een keuze die hij moet maken,en wil hij blijven flierefluiten ja dan kan hij beter vrijgezel blijven.

 

Maar als hij het stiekem toch doet dan is het om zijn lusten te bevredigen die zijn vrouw heel waarschijnlijk niet begrijpt. Wat ik tegen Ricardo wil zeggen is dat ik niet veel mannen ken in mijn privé leven die nog nooit naar een hoer geweest is,dus zwijg ervan dat niet alle mannen naar hoeren gaan.Het zijn net die waarvan je het niet zou denken die het net wel doen.De meesten liegen erover of gaan ver weg naar een hoer en houden het geheim voor zichzelf om niemand te kwetsen.De mannen die echt nog nooit gegaan zijn ,die hebben die fantasie wel maar hebben het geld niet altijd.Eens een hoerenloper altijd een hoerenloper. Ik geloof nooit dat als een man zegt dat hij het nooit meer zal doen dat dat de waarheid is,ik ken duizenden van zulke verhalen,maar het kan zijn dat hij de eerste tijd of jaartjes het niet meer doet,tot dat hij de kans weer krijgt.

 

De weinige mannen die dit nooit zullen doen hebben meestal een goede band in hun relatie of het zijn gevoelige mannen die niet zonder liefde met een vrouw kunnen vrijen.Tis allemaal niet zo simpel en niet iedereen heeft altijd de juiste antwoorden,laat staan dat een hoereloper hier raad gaat geven aan vrouwen,jij bent jij ,iedere situatie of reden is anders en elk probleem moet apart bekeken worden.Je kan niet zomaar een antwoord geven aan een vrouw hier op de site als je niet weet hoe het binnenshuis er aan toe gaat,tot op alle details .Dan pas kan je hier op een hulpkreet reageren.

 

Als je het gelooft of niet,regelmatig naar de hoeren gaan is een psychische ziekte,een verslaving is een ziekte,het speelt zich af in je hoofd,denk maar aan een gok! verslaafde,waarom die de drang heeft om steeds weer te moeten gokken ,terwijl hij weet dat hij schade aan zichzelf en omgeving berokkend.En hij moet ook therapie volgen om ervan af te geraken.De mannen zelf vertellen dat ze de drang hebben te komen,en tegelijk voelen ze zich soms niet goed,maar iets in hun hoofd dwingt ze daartoe.Zoek de fout niet bij jullie zelf,maar het ligt aan de maatschappij die de mannen en vrouwen niet genoeg inlichten over de geboorteafwijkingen waar wij mee geboren worden.Of beter gezegd ga op zoek naar het begrijpen van mannen en vrouwen,dan pas kan je er iets aan doen en een man rond je vinger draaien.

 

Groetjes C

 

 

ik vind het een erg openhartig schrijven. Ik ga al geruime tijd naar Privé 42 in de Haarlemmermeerstraat en ontmoet daar regelmatig Esther een mooie blonde vrouw met alles erop eneraan. Ik doe dit, niet om mijn vrouw, waarvan ik veel hou te belazeren, maar omdat mijn vrouw geen zin meer in sex heeft en ik wel, ik ben 61 jaar en halfzijzig verlamd, na een CVA.

 

 

ik weet het niet. zou een man niet ook naar de hoeren gaan vanwege grotere/mooiere borsten/billen etc? als je vrouw die simpelweg niet heeft, hoe kun je haar dan dat soort 'verlangens' voorleggen ze ziet je aankomen..

 

 

Hoi, ik ben 38 en heb een dochter van 4. Ook ik ben erachter gekomen dat mijn man naar de hoeren gaat. Ik kan er niet mee verder en ga van hem af. Hij bekijkt het maar. Het erover liegen vind ik nog het allerergste en dan nog zo stom zijn, dat ik erachter kom. Gewoon erg zielig. Ik red me verder wel

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo