Waarom??

 

Ik ben er net achter dat mijn man ook naar de hoeren is geweest. hij zegt gek van mij te zijn, en mij mooi te vinden, maar toch voel ik mij nu niet mooi.

 

Dit is 3 jaar terug gebeurd en ja ik ben er nu pas echt achter. waarom kan een man zijn vrouw, waar hij goede sex mee heeft zo`n pijn doen? ja we waren op dat moment 2 jaar getrouwd, en op sexgebied ben ik niet echt preuts, oké het licht moet uit, maar voor de rest mag hij veel. dus waarom?,

 

als ik nou een preutse trut ben dan kan je er enigszins begrip voor hebben, maar ik sta open voor nieuwe dingen en uitdagingen. misschien is het zijn beroep hij is chauffeur en is veel van huis, maar ik doe ook niks met een ander, ik ben een trouwe meid, oké het is soms wel eens moeilijk om met een chauffeur te zijn, want het is voor het gevoel sex op bestelling, snap je hem , in het weekend wel en doordeweeks niet haha.

maar wist ik maar waarom mijn man dit heeft gedaan, maar volgens hem gaat het niet om mij, maar om de spanning. trouwens hij zegt er ook niet meer geweest te zijn,, he gelukkig!!!!!!!!!!

 

groetjes H

 

 

Lieve H.

 

Naar de hoeren gaan is inderdaad iets heel anders dan van iemand houden. Dat moet je heel goed vasthouden. Het is puur sex en geen liefde.

 

Maar er zit wel spanning in die sex, dat moet ik toegeven. En als je, zoals je man, regelmatig de gelegenheid hebt wil je wel eens zwak worden en voor de verleiding van de spanning gaan. Ik kan me dat wel voorstellen. Ik heb zelf wel gemerkt dat in verhouding heel veel mensen met zo'n vrij beroep, chauffeur, vertegenwoordiger, iedereen die "on the road" is en vrijwel ongemerkt een uurtje hier of daar kan onderduiken, naar een prostituee gaan.

 

De gelegenheid maakt de dief zeggen ze wel eens.

 

Als ik je zo hoor denk ik dat er niets meer achter zit dan dat hij zegt en ik zou je zeker geen zelfverwijten maken.

 

Maak je geen zorgen, laat het hem wel duidelijk blijken dat je het niet wil, blijf lekker van sex genieten en bedenk ook dat er gemiddeld 150.000 mannen per dag (!) "vreemd gaan".

 

Kusje.

 

 

lieve h.

 

ik heb zelf in de business gezeten en geloof me dat bezoekje van jou man stelt echt niks voor. laat het je huwelijk niet verpesten aub

 

michelle

 

 

hai lieve h, het is natuurlijk nooit leuk als je erachter komt dat je man of vriend naar een betaalde dame gaat. Maar je moet maar zo denken met die dame heeft hij geen relatie het gaat hem toch alleen om de sex. Kijk als hij er buiten jou een relatie op na houd dan is het wat anders. Toch mannen?? xxx angel

 

Absoluut Angel. 
Ricardo

 

 

Wat bedoel je met: bedenk ook dat er 150.000 mannen per dag vreemd gaan? dat we het daarom maar moeten gedogen? dat zou ik nooit kunnen ( heb al moeite als m'n vent alleen al naar plaatjes kijkt) en zelf heb ik absoluut geen behoefte aan een andere vent/ of sex met een ander. Misschien moet ik blij zijn dat mijn vriend alleen maar naar plaatjes kijkt, maar als ik hem de vraag stel hoe hij het zou vinden als ik dat zou doen? dan geeft hij me toch wel weer gelijk. Nu kan ik dit wel gedogen, maar ik zou er echt niet achter moeten komen dat hij vreemd is gegaan.

 

Of dat nu naar de hoeren is of met iemand die hij is tegen gekomen in een café ofzo... Stel dat jij een vaste relatie zou hebben, hoe zou jij het dan vinden als je vriendin vreemd ging? (heb ergens gelezen dat je niet zo jaloers bent, maar als er gevoelens in het spel zijn ligt dat neem ik aan ook voor jou anders?? )

 

een ex....

 

Lieve ex.. (??geen ex van mij lijkt me, van wie of wat dan eigenlijk wel)

 

Dat ik niet zo jaloers ben komt volgens mij omdat ik zelf zo'n drang heb tot onafhankelijkheid. Dan zou het wel erg onrechtvaardig zijn om van de ander wel te verlangen dat ze zich geheel afhankelijk van mij opstelt. En dan vertaal ik afhankelijkheid gemakshalve maar even door naar trouw.

 

Kijk, een van mijn vroegere vriendinnen is ook "vreemd gegaan" met een ex van haar, en dat vond ik toen ook zeker niet bijzonder leuk. Maar het was meer de frustratie bij mezelf dat ik haar "blijkbaar" niet genoeg bevredigde, ze was namelijk vrij sexueel ingesteld, dat ze naar een ander ging, dan dat ik haar iets kwalijk nam.

 

Ergens anders op mijn site vertelde iemand ook dat mannen "nu eenmaal" een natuurlijke neiging hebben om met meer vrouwen sex te hebben. Daar ben ik het geloof ik wel mee eens. 

 

Ik zie tenslotte toch wel degelijk een verschil tussen sex met een prostituee en met een andere vrouw. In het eerste geval is er meestal alleen sprake van lust, in het tweede van "liefde", en dan zou ik me wel ongerust voelen, ja. 

 

Ricardo

 

 

Het licht moet uit? Sorry hoor, maar vind het niet zo gek als je man dan vreemd gaat...

 

 

hihihihihi wat ben ik blij dat ik  een vrije vrouw ben, heerlijk ik kan gaan en staan waar ik wil en ook nog is naar bed gaan met wie ik wil, ennne ik hoef niks te betalen:)en al die vrouwen van die hoerenlopers(blijf het een rotwoord vinden) wat let jullie om lekker ff over de scheef te gaan:) 

 

groetjes van janinne en kus voor ricardo

 

 

"oke het licht moet uit"

dat zinnetje is inderdaad veelzeggend.

 

 

oeps, wat een drukte om niks !

 

Het lijkt nog steeds zo dat enkele gefrustreerde dames over de heren der schepping spreken of die alleen vreemdgaan en daardoor worden ze afgeschilderd als sexbeesten of zo , in de negatieve betekenis dan . Alle statistieken en enquêtes(anoniem uitgevoerd door universiteiten en gespecialiseerde bureau's) tonen aan dat vrouwen veel meer vreemdgaan dan mannen. (Ik heb ze nog niet gezien die statistieken en het lijkt me ook sterk, R.)

 

Het klopt met mijn ervaringen, ik ben zelf tot mijn 45 vrijgezel geweest en heb goed geleefd.Het merendeel van de dames die bij me in bed belandden waren dan ook getrouwd of hadden een vaste relatie.Waarom ook niet? Kom mij dus niet lullen over mannelijke vreemdgangers !!! De mens is (al dan niet door god) niet monogaam geschapen want anders ging hij niet zoveel vreemd.Heel die flauwekul van monogaam leven moet zo snel mogelijk uit de wereld geholpen worden.Het is ongezond en abnormaal ! Dat er mensen zijn die perse monogaam willen leven is niet erg maar dat zij de normale mensen als een soort boosdoeners afschilderen lijkt me wat te gortig !!! Laten we even gewoon doen , de meesten, zowel mannen als vrouwen gaan graag vreemd, de vrouwen iets liever dan de mannen dus... dat is normaal. Die enkelingen die om welke socio-godsdienstige achtergronden dan ook, monogaam willen leven, dat ze dat maar doen.Maar dat ze  de anderen  inclusief hun partners , eens gewoon "gewoon" laten doen !!! (lijkt me toch wel meer dan een "enkeling")

 

groetjes Guidoke En als er zijn die het eens in den donkere willen doen.... kom maar af hoor ik zal zien dat ik mijne kapoot in den donkere aankrijg! 

 

 

als vreemdgaan zo'n normale zaak is waarom stranden er dan zoveel huwelijken/ relaties omdat een van de partners vreemd gaat!

 

Hannie

 

 

zeg mensen,

 

ik begrijp dit echt niet hoor.ik zelf heb het ook meegemaakt dat mijn vriend naar de hoeren geweest is en ik moet er dus niks van hebben hè van zo'n mensen..dat vind ik erg vies! en lieve H ik begrijp je meid, ik weet hoe het voelt, het lijkt wel dat vrouwen eerlijker zijn dan mannen!ik vind als je echt van iemand houdt, ben je nu man of niet, bedwing je gevoelens en een goede raad, als je met iemand verkering hebt kijk eerst hoe die persoon is, test hem, ik heb dat ook gedaan...dan zie je hoe hij is..maar laat nu je huwelijk niet in de steek, kijk eerst hoe het verder moet en praat erover.

 

kusjes,18 jarig meisje van België

 

 

Guidoke,

 

ik denk dat het klopt... over het algemeen hebben vrouwen nog meer behoefte aan spanning dan mannen, vandaar ook de aantrekkingskracht van het prostitutievak op vrouwen. of je dat nu vreemdgaan wilt noemen of niet. dat dit tot voor kort niet uit statistieken bleek komt simpelweg doordat het voor vrouwen nu eenmaal 'not done' was om er voor uit te komen. de zogenaamde dubbele moraal dus: een sexueel actieve man was een bink, een dito vrouw was een slet. niet zo raar dat je je vreemdgaan dan verborgen houdt...

 

 

Ik, een vrouw, ga ook al gedurende een jaar vreemd en ik voel me er goed bij. Heb (nog) geen last van mijn geweten en geniet intens van het feit dat ik begeerd word.En hoewel ik dus vreemdga hou ik enorm veel van mijn man en kan de sex met mijn minnaar dan ook los zien van houden van.

 

Ik vind dat dus prachtig!! Lekkere sex los zien van "houden van".

 

 

Hebben mensen er ooit wel eens bij nagedacht hoeveel pijn je iemand kan doen en hoe je het vertrouwen kan wegnemen bij iemand??

 

ALS JE ECHT VAN JE GELIEFDE HOUD GA JE NIETTTT VREEMD

 

 

Ik zit in tweestrijd of ik nu wel of niet zou vreemd gaan. Ik zie een goede vriend wel zitten en hij mij ook wel geloof ik. We zijn beide getrouwd en hebben ook beide kinderen. Ik vind het toch heel moeilijk om mezelf helemaal te laten gaan. Ook omdat ik mijn buurvrouw erg graag mag. Maar ik moet zeggen dat het nu al een heerlijke spanning met zich mee brengt ! ;)

 

 

Beste mensen, wat moeilijk, Ik ga vreemd, maar ik wil dat niet. Ik wil mijn leven gaan delen met mijn minnaar, maar deze peinst er niet over. Mijn eigen partner is nu hij een rivaal heeft helemaal verliefd op me. Er is een keerzijde aan het geluk. Veel praten doen we. Ik, de minnaar, zijn vrouw en mijn man. vrienden waren we, alles deden we samen, en nu wil de een de ander niet meer zien, toch weer wel spreken. Hoe dan ook Spannend net als oorlog. Met alleen maar verliezers, maar onvermijdelijk.

 

Vaak trekken na een oorlog de legers zich weer terug op hun thuisbasis... Soms ook niet.

 

Volg in ieder geval je hart..

 

Ricardo.

 

 

Wat is dit boeiend allemaal. Het raakt me erg diep. Natuurlijk begrijp ik dat vreemdgaan veel verdriet teweeg kan brengen. Dat heeft denk ik meer met bezitsdrang te maken dan met liefde. Echte "ware" liefde is toch het geluk dat je ervaart als je partner gelukkig is (zelfs al is dat met een ander). Het kan er ook mee te maken hebben dat je denkt dat je tekortschiet in dat gelukkig maken als een ander dat veroorzaakt. Maar er zijn zoveel factoren voor het geluksgevoel van je partner waar je geen deel aan hebt. 

 

Ik denk daarom dat sex een veel te belangrijke plaats toebedeelt heeft gekregen. Het is ook veel te vaak een "bindmiddel" voor het aangaan van een relatie (jij krijgt de exclusieve toegang tot mijn poort en jij zorgt voor ......). Als het seksueel niet klikt waarom dan niet met een ander ? Er zijn toch zoveel andere dingen die een band scheppen.

 

Je hoeft je door sex alleen toch niet meteen te binden. Als dat wel zo is is de basis toch veel te fragiel om bij elkaar te blijven. Samen groeien in je ontwikkeling en elkaar de beste ingrediënten aanreiken om op een hoger spiritueel niveau te komen, zou dat moeten zijn. Sex is lekker maar toch niet het fundament van je huwelijk.

 

Ik ben bang dat als je elkaar vanwege het hebben van sex met een ander niet meer kunt velen, dat het dan voor de rest droevig met jullie gemeenschapsbeleving gesteld is. Als het wel goed zit kun je communiceren over de verlangens van de een en het onvermogen van de ander om daarin te kunnen voorzien. Liefdevol en met begrip voor elkaars welbevinden een weg vinden zonder jezelf geweld aan te doen.

 

Liefde is mooi en edelmoedig, niet dor en zelfzuchtig.  

 

 

Well said, diabolo

 

 

Lieve mensen,

 

Ik ben een getrouwde man van 40 jaar en heb een schat van een vrouw. We zijn al bijna 20 jaar heel gelukkig getrouwd,maar ik moet af en toe naar de hoeren. Ik vind het zo spannend om met een andere vrouw te neuken. Wij doen samen ook aan Partnerruil en dat vinden we ook alle twee heerlijk.

 

Dus waarom zou je huwelijk niet goed kunnen zijn als je soms een lekker vreemd gaat? Wij vinden het jammer dat veel mensen eigenlijk best wel bekrompen zijn, het leven gaat zo snel voorbij. Geniet gewoon lekker, en doe wat je samen leuk en goed vind.

 

groeten Marcel

 

Helemaal mee eens...

 

 

Ik vind niet dat je bij vreemdgaan van liefde mag spreken, als het om je partner gaat! Met liefde word ook bedoeld dat je geliefde nooit pijn zal doen of zal kwetsen en dat doe je zeker wel in dat geval! Dus hou jezelf en je partner niet zo voor de gek!

 

 

Mijn man zoekt ook spanning en heeft een afspraak gemaakt voor een Thaise massage ( lees, geile sensatie met de mogelijkheid tot meer) Eenmaal daar voor de deur heeft hij besloten niet te gaan. Feitelijk is er dus niks gebeurd. Waarom voel ik me dan toch zo intens verdrietig? Hij heeft willens en wetens een afspraak gemaakt, is er heen gereden, terwijl hij WEET dat hij daarmee onze relatie op het spel zet. In bed is bij ons alles mogelijk, ik ben zelfs meer kinky dan hij soms aan kan. Maar hij wilde iets helemaal voor zichzelf.... Geen verplichtingen, niks moeten, los van de dagelijkse verplichtingen.

 

En nu? Nogmaals, er is niks gebeurd, maar moet ik me nu steeds bij "vergaderingen"af gaan vragen of hij echt wel is waar hij zegt te zijn. Wil ik dat in mijn leven, die achterdocht? Dat wil ik helemaal niet, maar ik houd zielsveel van hem en wil hem absoluut niet kwijt.

 

Dus....de tijd zal leren of mijn wonden helen en zo niet dan moet ik daar mijn conclusies uit trekken. Mijn man heeft me altijd verteld dat hij te vertrouwen was ( in tegenstelling tot een aantal exen) en ik geloofde hem. Dat zal de reden zijn waarom ik nu het gevoel heb dat de grond onder mijn voeten weg geslagen is. Waar haalt hij het recht vandaan om mijn vertrouwen te ondermijnen? Ik heb zo hard gewerkt om hier te komen! Ik voelde me veilig bij hem, dat is nu weg. Komt dat ooit nog terug?

 

Eva reageerde ook op mijn antwoord hieronder en dat heb ik er weer in wit en paars tussen gevoegd, inspringend om het nog een klein beetje overzichtelijk te houden...

 

Tja, wat kan ik er nog aan toevoegen. Je zegt het eigenlijk allemaal zelf al... Hij wilde even iets "zonder verplichtingen, even helemaal voor zichzelf". Ik kan me daar dus wel iets bij voorstellen.

 

Dat is nou net het punt, ik begrijp hem wel. Maar...... Als je seks loskoppelt van liefde, wat maakt je relatie dan exclusief???? Vrienden en vriendinnen heb ik genoeg. In een relatie vind ik het samen delen en de exclusiviteit juist wat je onderscheid van de rest. Liefde is sex + nog veel meer, onder andere trouw, volgens mij. Aan die Thaise masseuse blijft hij niet trouw!

 

Dat betekent niet dat hij dan niet meer te vertrouwen zou zijn, vind ik. En dat betekent ook niet dat er een ander liefde in het spel is. Ik vind het eigenlijk zo zonde dat vrouwen (in het algemeen gesproken, maar jij blijkbaar dus ook) daar vrijwel altijd zo een gewichtig punt van maken.

 

Ik zelf ook, dat maakt het juist extra moeilijk voor me. Ik zou graag zeggen: Goh wat leuk voor je, was het wat je verwachtte? Maar nogmaals, ik vind het idee dat een andere vrouw mijn man bevredigt vreselijk, ik wil niemand meenemen onze slaapkamer in, ook niet in gedachten.

Zelf vrij ik wel met andere vrouwen en daar weet mijn man van. (Maar Eva, een andere vrouw mag jou "blijkbaar" wel bevredigen. Dat is toch oneerlijk ten opzichte van hem?) Als hij met een andere man zou vrijen zou ik dat prima vinden, wel geil zelfs. Maar een andere vrouw is dus blijkbaar een bedreiging, en ik weet dat dat veel zegt over mijn zelfvertrouwen... Maar niks menselijks is me vreemd, verliefd worden is zo gebeurd en dan??? Echt, een masseuse is geen bedreiging. Hij kan er alleen maar wat van opsteken en zelf meer zelfvertrouwen krijgen!  Als je betaald voor de lust en dat risico minder aanwezig, maar ik kan me wel voorstellen dat een vrouw die 3000 mannen per jaar verwent, meer ervaring heeft en dingen doet die ik niet weet. Waar hij dan aan denkt, onbewust of bewust als hij erna met mij vrijt.

Natuurlijk gun ik hem de wereld, maar ik ben hier (nog) niet aan toe. Ik hoop er naar toe te groeien dat we samen van partner kunnen ruilen in de parenclub, maar dan wel in overleg en alleen als we van elkaar weten waar de ander is. Geen geheimen. En mijn man wil juist de spanning van iets wat "niet mag" En dat maakt me onrustig en soms zelfs letterlijk ziek als ik er aan denk. Mijn verstand en gevoel staan hierin niet op één lijn.

 

 

 

En er ook zoveel verdriet van hebben. Gun hem een beetje ruimte, een beetje variatie, een beetje spanning.

 

Bij ons in bed kan dus alles, en ik ben juist degene die meer spanning in de slaapkamer wil. Ik hou wel van ruig op zijn tijd, hij heeft dat minder, is meer van de lieve seks. We hebben bergen attributen die we wel graag gebruiken, anaal vind ik vreselijk geil, er is eigenlijk niks wat ik niet zou doen, behalve poep en kots seks. Dus hij komt niks te kort, sterker nog, hij zegt zelf bij mij meer te krijgen dan hij ooit had durven dromen, maar dat heeft hem ook nieuwsgierig gemaakt naar nog meer en nu zelf buiten de deur. Voor mij des te meer reden om te denken dat hij bevestiging zoekt bij een "prof" voor zijn veeleisende partner?

 

En neem het er bij voorkeur zelf ook van door eens te flirten met een andere vent!

 

Flirten? Spannend op zijn tijd, maar dat staat toch niet in verhouding tot je laten aftrekken door een Thaise vrouw? Ik zou best een keer de dark room in willen en me laten nemen door een of meerdere onbekende mannen. Maar de fantasie is geil genoeg, ik kan het daar bij laten. Als het later in onze relatie mogelijk wordt lijkt me dat geil, maar ik ga niet dood als het niet gebeurd. Ik zie dat niet als een opoffering, meer als rekening houden met mijn man. Flirten doe je over het algemeen alleen met iemand waar je in principe wel een relatie mee aan zou kunnen gaan. Met een Thaise masseuse kun je geen relatie aangaan!!! Waarmee ik maar wil zeggen dat ik flirten (en dan wel flirten dat iets verder gaat dan een knipoogje) veel gevaarlijker vind voor een relatie dan een massage.

 

Ik bedoel dan geen andere vriendin (!) ernaast, dat is echt iets compleet anders, maar een betaalde liefde of betaalde massage of een beetje flirten is echt af en toe heel goed voor een relatie. Is mijn overtuiging.

 

EN HIJ IS NIET EENS GEGAAN...

 

Vlak daarop volgde een nog uitgebreidere versie van bovenstaande reactie:

 

Fijn om bovenstaande verhalen te lezen! Ik worstel met mijn eigen gevoel hierin. Mijn man heeft een afspraak gemaakt voor een geile Thaise massage maar is uiteindelijk net gegaan. In gespreken hierover merk ik dat ik hem de wereld gun en dit dus ook, maar hoewel de wil er is ben ik me er ook van bewust dat ik er niet mee om kan gaan. Ik snap dat hij spanning zoekt die ik hem niet kan geven.

 

Bij ons in bed kan alles maar de spanning van onbekende handen en "de eerste keer"kan ik hem niet meer geven. Ik weet ook dat als ik met een andere man zou vrijen dat dat niks af doet aan de liefde voor mijn eigen man. Ik heb de behoefte niet, maar hij blijkbaar wel. Ik wil hem nergens in beperken, hij is mijn bezit niet, maar toch heb ik er erg veel moeite mee dat hij heeft willen gaan. Hij zou het ook niet prettig vinden als ik met een ander zou vrijen, maar hij wil wel zover "groeien"dat hij me die ruimte wel kan geven.

 

Mijn intenties zijn hetzelfde, maar ik heb vooralsnog geen idee of ik ooit zover kom. als we naar een parenclub gaan, vrijen we alleen met elkaar, wie weet gaan we daar uiteindelijk onze grenzen wel verleggen, maar dan wel samen, en niet stiekem ieder voor zich buiten de parenclub. Met het sneaky gedrag kan ik niet omgaan. Het stomme is, dat als ik zeg dat hij maar moet gaan naar die Thaise, dan is de spanning er waarschijnlijk van af, zegt hij.

 

Hij zoekt iets van alleen van hem is en wat niemand weet. En dat strookt niet met wat ik wil binnen ons huwelijk. Ik wil ver gaan, hoop zelfs dat we ooit zonder jaloezie aan partner ruil kunnen doen. Maar in mijn ogen moet je elkaar dan volledig kunnen vertrouwen.... Ben benieuwd hoe andere mensen hierover denken!

 

Liefs Eva

 

Ik denk dat een parenclub voor jullie een hele goede optie is!

 

Dat dacht ik dus ook, maar mijn man wil niet meer omdat hij denkt dat ik in mijn geilheid dingen doe en hem laat doen waar ik later spijt van krijg. Wie weet kunnen we naar aanleiding van onze recente gesprekken over de massage hier weer een weg naar toe vinden. Maar dan wel samen en in overleg, want dat is mijn opinie een relatie! Toch? Jazeker, helemaal mee eens. Naar een parenclub moet je absoluut met zijn tweeën heen gaan. En de dingen vooraf goed afspreken. En als je het er samen niet over eens bent dan nog maar even wachten.

Maar een relatie is trouwens ook elkaar de ruimte gunnen. En als jij met andere vrouwen vrijt vind ik persoonlijk dat je niet al te moeilijk kunt doen over een Thaise massage voor hem (die nog niet eens heeft plaatsgevonden).

Zeker niet als je uiteindelijk ook nog naar een parenclub wilt. Dan moet je de zekerheid hebben dat je van de ander rustig je gang kan gaan en plezier mag maken en dat je na afloop elkaar weer recht in de ogen kunt kijken.

Ik heb de indruk dat jij de geilste van de twee bent, ik zeg het maar even vrij direct. Nu heb ik net een ervaring gehad met werkelijk de allergeilste vrouw in Nederland, samen met haar man in een hotel. En die man heeft er ook even voor nodig gehad om te wennen aan het idee dat zijn vrouw meer wil dan hij kon geven (en hij kon zelf echt heel veel geven). Ik bedoel maar, dat heeft allemaal even tijd nodig en dan kom je uiteindelijk toch tot de conclusie dat je het je partner moet gunnen, ook al doet het bij jezelf best een beetje pijn.

En als je het hem echt gunt, dan komt die parenclub extra er na verloop van tijd ook wel. Zo niet dan zoek ik toch een leuke Thaise masseuse op en we doen met zijn vieren privé aan partnerruil?

 

joww!!!

 

wat is dit allemaal zit de samenleving nu zo in elkaar?? iedereen gaat vreemd nou bij mij niet gezien heb je niet genoeg aan je man/vrouw.

 

Ik vind het dus absoluut niet normaal als een man naar de hoeren gaat. Sorry hoa maar dit is mijn mening. Je houdt toch van elkaar of niet

 

 

tjonge, wat zijn mensen toch in de war...alles wat krom is moeten ze recht praten....omdat ze gewoon helemaal met zichzelf overhoop liggen. Vreemdgaan doe je niet omdat je liegt tegen je partner. Als je niet liegt dan is het ook geen vreemdgaan. Dan vertel je voordat er iets gebeurd is dat je wat met een ander wilt. Of je vertelt het niet en hebt de moed om eerst je relatie te beëindigen.

 

Waarom snapt niemand dat vreemdgaan iets heel anders is als met een prostituee sex bedrijven?????

 

Beste mensen: bij vreemdgaan is LIEFDE in het spel met een vrouw/man die niet de echtgenoot(e) is!

 

Bij een bezoek aan een prostituee is GEEN liefde in het spel....

 

 

Mijn vrouw mag van mij best vreemd gaan maar ze wil niet. Ik mag dat niet van haar maar ik zou dat best willen natuurlijk. Maar beloofd is beloofd. We spelen wel eens "vreemdgaan" dat is best spannend. We neuken dan de sterren van de hemel en doen niemand kwaad.

 

 

Kijk uit met spelletjes in bed, laat staan in het echt, je raakt elkaar KWIJT. Leef samen met verstand probeer het vrijen met elkaar uit te stellen en je zal zien dat je naar elkaar toeleeft. Laat niemand toe in u relatie het is van u,hoe gek het misschien klinkt u relatie met u man of vrouw is van U inclusief het vrijen,de afwas, u huis, alles wat u deelt.

 

Er is een gegeven dat een mens nooit is te bevredigen, dat betekent dat wanneer je eenmaal aan partnerruil doet dat dat op een gegeven ogenblik geen bevrediging meer geeft, tenslotte eindigt u met elkaar uit. denkt u echt dat het u of u echtgenoot zal geven wat u wilt? nee hoor probeert u dit ook maar niet. prikkel elkaar eens onverwacht stel het vrijen eens uit en maak er geen gewoonte van het is tenslotte liefde wat we nodig hebben geen sex.

 

Een geschrokken man.

 

 

FF kort. Vrouwen gaan vaker vreemd dan mannen (is bewezen feit). Alleen vrouwen hebben 1 klein naar ding. Ze zijn niet eerlijk, ze hebben geweldige excuses. De relatie was toch al voorbij. We hadden nog niet echt wat. Het was geen echte seks. Jij gaf me niet wat ik nodig had. etc etc Ga toch gewoon lekker seksen met een ander, wees eerlijk, neem er iemand bij. Tjongejonge wat een frustrerend gedoe, geen wonder dat mensen uit elkaar gaan. SEKS=SEKS je verlangt juist meer naar de seks/liefde van je eigen partner zodra je "slechts seks" met iemand anders hebt gehad.

 

Er zijn wel meer mensen geweest op mijn website die beweerden dat vrouwen meer vreemd gaan dan mannen. Ik heb daar op zijn zachtst gezegd mijn bedenkingen over. Als we hoerenbezoek gemakshalve ook even rekenen onder vreemdgaan. Dan zullen er dus grofweg net zoveel mannen rond moeten lopen die met gebonden vrouwen naar bed gaan als er dat er hoeren rondlopen in Nederland....

 

Ik heb die mannen nog niet gezien eigenlijk...

 

 

In werkelijkheid is minder dan 20 procent van alle mannen en minder dan 10 procent van alle vrouwen ontrouw geweest. Op jaarbasis gaat 1 op de 20 Nederlanders met een vaste partner vreemd. Het aantal Nederlanders dat binnen de huidige relatie de partner heeft bedrogen bedraagt 11 procent van alle mannen en 2 procent van alle vrouwen. Van alle mensen die 4 keer per week vrijen worden vrouwen gemiddeld 10 en mannen gemiddeld 12 jaar jonger geschat. "Vreugde door seks" is de beslissende factor: vreemdgaan draagt vanwege de stress niet bij aan een jong uiterlijk, masturberen wel.

 

....aldus het Centraal Bureau voor de Sexistiek?? ..... Ik weet niet precies wat u eigenlijk zeggen wilt met deze reactie, maar ik vind het wel leuk te horen dat ik blijkbaar 12 jaar jonger geschat wordt (!) ....

 

 

Hallo,

 

Ben er vandaag, na al langer een voorgevoel, erachter gekomen dat mijn vrouw al enkele maanden vreemd ging. Ze zei dat ze het allebei niet wilden dat het gebeurde maar de spanning / gevoel overwon het. Beide zeiden dat ze enorm van de eigen partner houden. Ik ben zelf van mening dat je moet zoeken naar wat je wilt maar wel je partner moet inlichten.

 

EN DAMES HET DOET ENORM PIJN.

 

Weet zelf nu nog niet goed hoe het verder moet omdat het vertrouwen is geschaad. als ik me lekkerder voel kom in hierop nog terug. Zijn al 25 jaar bij elkaar en 17 getrouwd maar vrouwen doen het net als mannen.

 

M

 

Ik geloof inderdaad ook dat vrouwen tegenwoordig hoe langer hoe meer zoeken naar spanning en intimiteit buiten het huwelijk of de relatie. Maar net als ik tegen de "bedrogen" vrouwen zeg, hoeft dat naar mijn overtuiging zeker niet het einde van de relatie te betekenen, en betekent het misschien wel een verdieping. Hoe dan ook in ieder geval  sterkte gewenst.

 

nog even over mijn verhaal van mijn vrouw die na 17 jaar vreemd ging. Het, zoals ik zei, enorme pijn is nog lang niet weg. Waarom?? Ze hebben het zo lang gedaan dat ze helemaal verliefd zijn op elkaar en elkaar nog iedere dag missen. Ik dacht daar kom je overheen na 6 weken, nou echt niet.

 

Geven beide aan dat ze niets miste in de relaties, wat wel blijft een vraag, misschien inderdaad de spanning. Maar mijn leven die ik had is gewoon voorbij, wanneer kan je weer leven zonder die gedachte, wil vrouw nooit verlaten maar met is net zo moeilijk. En elke minuut van de dag waarom waarom waarom, alles over voor mijn vrouw. Hopelijk leren vrouwen hier ook iets van

 

M

 

 

 

Wil nog even terugkomen op mijn verhaal. Het verhaal van mijn vrouw die vreemd ging na 17 jaar huwelijk en 25 jaar samen. Ze houd ook van die ander en mij. Hierdoor is onze relatie veranderd, ik heb geleerd dat ik mijn jaloezie aan de kant moet zetten, is ook gelukt. Mijn vrouw geniet volop van t leven en dat is dacht ik ook de bedoeling van t leven.

 

Heb geleerd dat je ervoor elkaar bent en niet van elkaar. Het vreemdgaan van mijn vrouw heeft mij dus een extra dimensie aan t leven gegeven. Maar nu de vraag: mijn vrouw kan het niet verkroppen als ik met een andere vrouw flirt en haar eens vasthoud. Waarom zijn vrouwen daar nu zo egoïstisch in.

 

M

 

 

ik heb 17 maanden een relatie met een gehuwde man. hij ging alles opgeven,scheiden dus.gaat hij doen,maar wanneer?nu vertelt hij me dat hij alleen wil gaan wonen,maar niet bij mij.ik heb al veel energie in deze relatie gestoken.begin het moe te worden.ik geraak er niet van af van die man.heb het al zoveel gezegd,dat het zo niet verder kan!hij laat me niet los. help me aub???? oja,ik ben alleenstaande, 46j en hij 40j.

 

Je zegt toch gewoon dat ie niet meer hoeft te komen. Lijkt me vrij gemakkelijk? Maar wat is er mis met alleen wonen en een relatie ernaast. 

 

 

Denk je echt dat het klopt, Ricardo, dat er bij prostitutiebezoek geen liefde in het spel is? Ik heb zelf het idee dat sex nooit helemaal zonder liefde kan. En in massagehuizen, waar ik af en toe kom, voelt het ook het prettigst wanneer de masseuse niet alleen vakkundig masseert, maar ook lief is.

 

Zo voel ik dat tenminste. En in ieder geval wil ik liefde géven. Eén keer overkwam het me dat op het moment dat ze op me kwam liggen voor een heerlijke body-to-body de vonk echt oversprong: ze werd verliefd op me, en we zoenden elkaar. En dat voelde op dat moment meer dan een stevige vrijpartij. Zowel zij als ik hebben een gezin, en het was voor allebei nogal verwarrend.

 

Want zoiets verwacht je niet als je naar een massagesalon gaat. Ook zij niet: dit was haar nog nooit eerder overkomen. We hebben een poosje contact gehouden, maar elkaar eerst niet meer ontmoet. Pas driekwart! jaar later kon ik de verleiding niet weerstaan, en heb haar weer opgezocht. De vlam was nog niet gedoofd, en van masseren kwam toen niets. Wel van liefdevol vrijen.

 

En om nu op het "waarom" terug te komen: waarom gebeurde dit? Want heimelijk hoop ik steeds dat er zoiets liefdevols zal gebeuren, iets wat meer is dan "alleen maar" sex. Het is wel degelijk het willen veroveren en het veroverd willen worden, maar wat mij betreft dus meer met liefde dan met sex. Of beter: met sex die niet zonder liefde is. Liefde die ik thuis ook krijg.

 

Het blijft dubbel...

 

Robert

 

Ik ben het voor een groot gedeelte helemaal met je eens. Ook ik hoop op "liefdevolle" momenten bij het samenzijn met een masseuse of prostituee. Op absolute intimiteit en een groot onderling vertrouwen en band. Absoluut waar, ik ben, volgens mij net als jij, zeker geen hoerenloper die alleen zijn kwakje maar even kwijt wil (;>)).

 

Maar de cruciale vraag is of je dat "liefde" moet noemen. Wat ik zoek is erotische aantrekkingskracht, ik denk eerlijk gezegd niet dat ik met die fabuleuze, aantrekkelijke, lieve masseuse over 25 jaar op een bankje naar de TV ga zitten kijken als ik gepensioneerd ben....

 

Met degene met wie je dat wel wilt is er sprake van liefde. Volgens mij...

 

 

mijn vrouw en ik zijn al 13 jaar samen en ook zei is vreemd gegaan, het doet pijn, echt pijn maar ik heb wel geleerd dat je heen overheen komt,het is niet fijn ,alle vertrouw is in 1 klap weg en je weet niet wat je moet doen,wij hebben vier maanden dag en nacht gesproken tot in de kleine uurtjes en wij zijn met onze relatie door gegaan wij zijn er nog niet maar komen steeds een stapje dichter bij,en het was niet liefde wat ontbrak maar de spanning.

 

 

hallo !! als een man of vrouw vreemd is gegaan. wil 1 van de 2 het gehele verhaal weten.. en dat is volgens mij om het te kunnen verwerken, maar is dat wel zo'n goed idee??wie heeft hier ervaring mee???

 

 

Wees maar blij dat ze bestaan, de hoeren. Hoeveel gefrustreerde mannen zouden er dan niet rondlopen moesten ze er niet zijn? Hoeveel verkrachters en pedofielen zouden er dan niet op straat lopen, de meisjes lastig vallen? Denk daar maar eens over na...

 

 

Vreemdgaan is gewoon diep triest. Als je om elkaar geeft heb je geen ander nodig en hou je je maar gewoon in. Mensen die vreemdgaan zijn gewoon zwakzinnig en hebben geen ruggengraat. Begin dan gewoon geen relatie. Als mijn vriendin zou vreemdgaan hoef ik niet meer te praten. Dan bijt ik wel even door en kan ze vertrekken.
 

 

 

Volgens mij gaan er net zoveel vrouwen vreemd dan mannen! Hoe zouden anders de mannen vreemd kunnen gaan... Vind in dit verband altijd weer dat vrouwen denken dat ze het alleenrecht hebben op de definitie van geluk, gevoelens etc. Nu er steeds meer vrouwen gaan werken komen ze er zelf ook wel achter dat er "verleidingen" ontstaan die niet te weerstaan zijn.

 

Het gevoel van spanning en het "verbodene" overwint het toch vaak. Een prostituee bezoeken heeft volgens mij inderdaad weinig met liefde te maken maar is meer gebaseerd op het lenigen van noden. Ik ga ook geregeld naar een prostituee en voel me er niet schuldig over. Het is gewoon ff lekker om het met een andere vrouw te doen. Het is lekker anoniem en bespaart gedonder zoals vreemdgaan.

 

 

ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen. Ik ben er gisteren achtergekomen dat mijn man is vreemdgegaan. Ruim 9 maanden geleden had ie wat met een andere vrouw. We zijn a.s woensdag 7jaar getrouwd en hebben 2 prachtige kinderen. het afgelopen jaar zijn er veel strubbelingen geweest tussen ons dit kwam met name doordat hij veel loog en niet aan zijn afspraken hield. ik heb hem vaak gevraagd of er een ander was en altijd ontkende hij dit.

 

ik hoorde dit allemaal van mijn buurvrouw waar die ook al mee bezig was. Ok daar was die nog niet mee naar bed geweest maar als ik er niet achter gekomen was dan was dat ook vast en zeker gebeurd. Het ergste van alles vind ik nog al die leugens. Heel mijn vertrouwen is weg.

 

En die andere vrouw was een prostituee?

 

 

ik wil graag weten wat ricardo betekent

 

Ricardo is de (schuil-)naam van mij, de (enige) webmaster van deze website. Alle tekst in geel is commentaar (of eigen belevenissen) van mijzelf. Teksten in wit zijn reacties van bezoekers.

 

Zoals jouw vraag ook in het wit verscheen hierboven. 

 

 

mijn man is vreemdgegaan,en daar ben ik via de telefoon rekening achter gekomen,we schelen 17 jaar ik ben een mooie jonge vrouw van 34 en hij is 52 jaar,op sex gebied zijn wij totaal niet saai alles mag en kan en ook regelmatig,onze relatie is ook prima we hebben het erg leuk samen,en toch heeft hij sex gehad met een ander(wat niks voorstelde volgens hem)we praten veel er over,en ik vraag hem ook steeds waarom,maar hij weet het niet,

 

hij denkt dat het komt omdat ik getjat heb met zijn maat en dat dat ook best wel schunnig ging, een soort wraakactie dus.. maar ik ben kapot,mijn man is eerder getrouwd geweest en heeft zijn ex-vrouw ook wel eens belazerd ze waren 27jaar samen,en hij vertelde mij dat zijn ex niks wilde op sex gebied en dat de relatie uitgeblust was,dus ik kon het daarom ook begrijpen,maar nu niet hij krijgt alles ik draag hem op handen,en saai is onze relatie ook niet (dat vind hij ook )

 

hij zegt dat hij heel veel spijt heeft,van wat hij heeft gedaan,we gaan samen naar een spigoloog ,om er uit te komen ,ik ben bang en onzeker ,en mijn vertrouwen is helemaal weg ,ik ben bang dat hij mij gaat verlaten voor een ander!! hoe kom ik hier uit ,en vind ik weer vertouwen,we waren altijd heel jaloers en achterdochtig,bang om elkaar kwijt te raken (*allebei) en toen ik hem ging vertrouwen en hem uit liet gaan met vrienden zonder dat ik me zorgen maakte ging hij vreemd ,, ik voel me echt kut ,en ik wil hem niet kwijt want ik ben knetter gek van hem

 

gr m

 

Beste M.

 

Tja, wat kan ik er van zeggen. Punt een lijkt me die man van jou niet zo heel betrouwbaar, als ik het maar ronduit mag zeggen. Kan best wezen dat ie geweldig is in bed en een heel plezierige man in de omgang, maar trouw is ie dus eerder in zijn leven ook al niet geweest. Dan moet je jezelf volgens mij de vraag stellen wat je belangrijker vindt:

 

Een plezierige tijd met een leuke vent, waarbij je af en toe (?) het verdriet en de frustratie op de koop toe moet nemen dat hij zich met andere vrouwen inlaat. Of als je geen zin hebt in die onzekerheid, dan moet je hem dumpen en een wel betrouwbare vent opzoeken.

 

Angst is overigens zeker geen goede raadgever. Dat maakt een vrouw meestal niet aantrekkelijker. Ik zou bijna zeggen, laat je ook eens in (tot zover als je zelf wilt gaan) met een andere man. Laat hem ook maar eens voelen hoe dat is. Grote kans dat ie toch met hangende pootjes terug komt en de relatie een stuk steviger wordt.

 

Nou, ik wens je in ieder geval veel sterkte.

 

Ricardo.

 

 

Beste M, Ik wil even zeggen dat ik het erg rot voor je vind! Ik heb 1 vraag voor je? Is er genoeg respect en vertrouwen om jullie relatie voort te zetten? Daar gaat het uiteindelijk om, toch?

 

Zelf heb ik ook zoiets meegemaakt, en vanaf het moment dat hij vertelde dat hij ooit naar de hoeren was geweest, was mijn respect en vertrouwen in 1 klap weg! Het liefste had ik hem alle hoeken van de kamer laten zien (en niet zoals hoeren dat doen) Ik heb er nog 3 jaar letterlijk en figuurlijk voor gevochten, nu niet meer! Nu heb ik een geweldige man die het nog niet in zijn kop zou halen om me zoiets laags te flikken!

 

Als je een man veel geeft mag je op zijn minst wel van hem verwachten dat hij goed voor je is en je zeker niet loopt te bedonderen met 1 of andere hoer! En inderdaad, veel mannen gaan vreemd, maar er zijn er ook genoeg die het echt niet zouden doen. Het is een kwestie van respect en fatsoen ten opzichte van je partner.

 

Je kunt 2 dingen doen, het accepteren, en dan moet je iedere dag bewust tegen je zelf zeggen, ik ga vandaag niet tegen hem zitten zieken, ik ga ervoor!

 

De andere optie is, je relatie beëindigen en helemaal aan jezelf denken. Misschien ben je wel veel gelukkiger zonder hem. Kijk in ieder geval wel uit dat je jezelf niet verliest, dat is meestal nog wel meest gevaarlijke als iemand van wie je zoveel houdt, je zo diep teleurstelt, en veel sterkte!

 

 

Ricardo,

 

Wil even terugkomen op mijn verhaal. Het verhaal van mijn vrouw die vreemd ging na 17 jaar huwelijk en 25 jaar samen. Ze houd ook van die ander en mij. Hierdoor is onze relatie veranderd, ik heb geleerd dat ik mijn jaloezie aan de kant moet zetten, is ook gelukt. Mijn vrouw geniet volop van t leven en dat is dacht ik ook de bedoeling van t leven.

 

Heb geleerd dat je ervoor elkaar bent en niet van elkaar. Het vreemdgaan van mijn vrouw heeft mij dus een extra dimensie aan t leven gegeven. Maar nu de vraag: mijn vrouw kan het niet verkroppen als ik met een andere vrouw flirt en haar eens vasthoud. Waarom zijn vrouwen daar nu zo egoïstisch in. M

 

 

Ook ik(39) kwam er dus achter dat mijn man(40) mij bedroog met het buurmeisje van 19.En ook mijn relatie was leuk en de sex geweldig.Waar ik het meest mee worstel is dat ik me zo bedrogen en belogen voel.We praten veel en de verhuizing staat voor de deur.Maar o o wat een ellende, Caroli

 

 

Ik heb al jullie reacties gelezen, ik ben er achter gekomen dat vorige week, toen ik een week op vakantie was, mijn vriend (met wie ik al 3 jaar samenwoon) een zg paydate heeft gehad. Ik wil hem nog een kans geven, maar ik heb zelf het idee dat hij, juist omdat het een paydate was, er toch wel vrij makkelijk over doet. Hij toont wel veel spijt en berouw maar ik voel me echt diep gekwetst.

 

Juist omdat wij een vrij open relatie hebben zoals pr met een ander stel ( waar we wel beiden bij zijn !!! ) en volgens mij is alles mogelijk bij ons wat betreft sex. Ik vraag me steeds af waarom en het enige antwoord wat ik daar op krijg is de kick, de spanning. Mijn zelfvertrouwen is aardig gedaald ook omdat mijn vriend kickt op grote borsten en ik zelf ben toebedeeld met een b cup. Is het dan zo raar dat je je gekwetst voelt ? Moet je het maar als een soort vrijheid beschouwen die je elkaar moet gunnen. Hoe je het ook bekijkt het is bedonderen omdat je geheimen hebt voor je ! partner. Zo dit moest ik ff kwijt S

 

Hoi S. Als hij zegt de kick en de spanning dan GELOOF ik hem. Bottom line is dat jullie van elkaar houden en hij houdt zeker NIET van die paydate. En hoort het ook niet een beetje bij een open relatie?

 

In ieder geval sterkte.

 

Ricardo

 

Mooi woord trouwens, paydate.. Ik zo meteen even paydaten.. Heb jij vandaag al gepaydate.. nee, ik paydate op payday al met een paydate

 

He, flauw zeg, ik stop er mee. Welterusten.

 

 

Ricardo: je zei heel hoog op deze pagina dat als we hoerenbezoek voor het gemak even onder vreemdgaan mogen rekenen, er net zoveel mannen rondlopen die voortdurend seks hebben met gebonden vrouwen, als dat er hoeren zijn. Dat is natuurlijk wel zo, maar je mag niet al het hoerenbezoek voor vreemdgaan rekenen! Er zijn ook een hoop vrijgezelle mannen die naar de hoeren gaan, hoor!

 

En verder: er reageerde ergens een geschrokken man, die vond dat je niemand anders in de slaapkamer moest toelaten, zelfs niet 'vreemdgaan' mocht spelen. Maar ja.. hoe raak je met zo'n opinie verzeild op een website als deze? HOEREN.tripod.com notabene! Zo iemand zou echt niet zoveel gaan lezen.

 

LET OP het is zelfshttp://dagboekvaneenhoerenloper.com, dat andere adres werkt binnenkort niet meer!!

 

 

"Hij wilde even iets even helemaal voor zichzelf", dat is ongeveer hetzelfde als: "Hij wilde mij pijn doen". Wat een rotzak. Jij bent het niet, die jullie huwelijk op het spel zet, hij is het. Of hij nou is gegaan naar die masseuse of niet, hij wilde je pijn doen. Net als wanneer je vent een paydate heeft 'om de spanning'. Het is alleen maar spannend omdat het jou pijn doet! Het is de spanning van 'een geliefde kwetsen', die zich in het libido uit. Het gaat niet om de seks, het gaat om het pijn doen.

 

Ik vermoed van niet..

 

ben ik het zeker niet mee eens!!! je wilt je partner juist helemaal geen pijn doen!!maar sommige mensen willen graag met een ander persoon iets beleven,waardoor het ze een bepaalde spanning geeft.je eens laten verwennen door een ander wat zeker erg lekker en spannend kan zijn omdat je niet weet wat er gaat komen. groetjes jaimy

 

 

Hoi Jaimy

 

je heb gelijk, het is ook zo dat als je met een ander naar bed gaat het een bepaalde spanning geeft, en dat je echt niet weet wat je te wachten staat en dat is de kick,wij weten er alles van,maar zolang je het niet stiekem doet,want dan doe je,je partner pijn mee,en dat is mij overkomen wij hadden een afspraak wij zouden nooit alleen met een ander naar bed gaan, als wij wat deden was het samen of helemaal niet,

 

maar mijn vrouw was op vakantie en daar is het toch gebeurd,en dat heeft best wel een deuk in het vertrouw veroorzaakt nu staat alles op een heel laag pitje, en wie weet pikken wij wel weer de draad op,dus kort samen gevat pas op met het zoeken van spanning,want het kan ook je relatie kosten

 

 

must be the holland way to spare money , we go to a shrink if we have problems

 

Punt 1. wie zijn "we"? Je lijkt me niet een echte Amerikaan of Engelsman "..spare money"..

 

Punt 2. Een psychiater lost volgens meestal niet echt iets op. Het is alleen iemand die luistert omdat ie ervoor betaald wordt te luisteren.

 

Beter als je iemand hebt die dat niet voor de poen doet, maar er ook echt in geïnteresseerd is. Denk ik.

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo